Výsledky 1 až 25 z 429

Téma: >>> reputace/karma <<<

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    269

Standardní Re: >>> reputace/karma <<<

Citace Původně odeslal tomase Zobrazit příspěvek
    Cela karma je uplne ohovne a takmer nicnehovoriaci udaj. Je to ina verzia e-penisu. Kamosi si nakladu karmy kolko je treba. Za rady clovek dostane h*vno a za iny nazor hned K-. A uplne najlepsie ked sa niekto ako Eagle zacne ohanat tym, ze kolko plusovej karmy dostal, takze jeho nazory su spravne.
    Dobrý den.
    Naprosto a plně souhlasím a přidávám "+karmu"

Teď mě jeden ňouma shodil karmu jen pro to, že jsem ho slušně upozornil pouze na to, že když chce postovat v bazaru musí mít vyplněné pravdivě bydliště!!

Nevím co víc dodat?! Karma = ......

Admini by se už nad tím měli konečně zamyslet a něco s tím udělat!!
    Bylo to dobře myšleno, ale hodně nedomyšleno!!!!
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Citace Původně odeslal Gizmo_CZ Zobrazit příspěvek
    Dobrý den.

Teď mě jeden ňouma shodil karmu jen pro to, že jsem ho slušně upozornil pouze na to, že když chce postovat v bazaru musí mít vyplněné pravdivě bydliště!!

Hele predstav si, kdyby tady napsal kazdy, kdo od nekoho dostane k-, he?

Stale stejna pisnicka, pokud jsi ji dostal od nejakeho vztekleho trouby, tak ma beztak zanedbatelny vliv, nebo jej za sve chovani bude mit, to je holt evoluce.

Btw. mas jine reseni?

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    43
    Vliv
    362

Dobrý den.

Aneb chceme demokracii, ale musite lidem rikat, co muzou a nemuzou...
    Aneb klasicka ukazka, vy jste zavedli neco noveho, my to ale pouzivame jinak, nez by se melo, tak s tim neco udelejte, ale me se neptejte, me se to jen nelibi...
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Gizmo_CZ: Když chceš dostat K+, je první podmínkou, aby se našel nějaký člověk, který ti jí dá (zní to naprosto triviálně, ale je to tak). A jak se říká, ni kuře zadarmo nehrabe. Kolika lidem jsi si dal K+ ty? Neber to jako nějaké výčitky (sám nevím, kolik karmy rozdáváš), jen je třeba počítat s tím, že není možné jen sedět a čekat...

Co se týká kamarádů, tak můj názor je takový, že to jde i bez nich. Z těch lidí, co mi někdy dali K+ se znám s jedním... Vztahy se všemi ostatními fungují čistě přes fórum, nikdy jsem je neviděl a nemyslím si, že by to na výši dosažené karmy mělo jakýkoli negativní vliv.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    267

Tak o karmě už tady bylo řečeno snad vše a myslím, že už jsem si na ni snad všichni zvykli, tak můžu pouze zírat, že se to tady pořád propírá. Osobně jsem se zavedení karmy bál, ale zároveň mě to donutilo se zamyslet, zda fóru dávám skutečně tolik, kolik si z něj beru a dnes se nemusím strachovat, že bych měl nějaké části fóra uzavřené. Ale rozhodně jsem se o to musel přičinit a ne pouze diskutovat o zrušení karmy proto, že se její použití jednou otočilo proti mě.
    Samozřejmě, že ne všechny mé názory se setkaly s pochopením, ale na druhou stranu jsem se toto snažil napravit jinde užitečnou radou či jiným užitečným příspěvkem do diskuze.

Nejsme snad malé děti, abychom se tady handkovali co se někomu líbí a co ne. Prostě je nás tady na fóru "jak psů", tak to byl jediný způsob jak oddělit koukol od zrna. Jak psal Jedik, jestli má někdo jiné řešení, sem s ním.

Víc k tomu nemám co říct. Snad jen, vzhůru ven, když máme jaro za dveřmi a nekažme si to takovými žabomyšími válkami, které nám akorát otravují dobrou náladu.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

karma je parada <> nevim jestli to tady uz nekdo psal ale bylo by dobry kdyby bylo videt ktera dobra duse tam napsala ,,omg,, Jsem se opovazil zeptat na koupi digitaku a prislo mi dvakrat omg .. to je parada ja myslel ze forum je od toho aby se clovek neco dozvedel a pripadne zeptal ale ...
    Intel Core2Duo / 6600 @ 3,36gHz / Arctic Cooling Freezer 7 Pro , Asus -P5K-E , Kingston DDR2 4x1GB 1066MHz CL5 , Gigabyte GTX 280 , 2xWD raptor 74Gb + 300WD, Thrmaltake VA8000 , Yesico FL-550W , G15 , G7 , speedlink medusa 5.1 > Canon EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + Sigma 10-20/4-5.6 EX DC HSM + Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM + HOYA HMC polarizing + PS3 60Gb + LCD Samsung LE40M87 fullHD + Toshiba Qosmio G50 10T

Citace Původně odeslal H3D_kRu Zobrazit příspěvek
    karma je parada <> nevim jestli to tady uz nekdo psal ale bylo by dobry kdyby bylo videt ktera dobra duse tam napsala ,,omg,, Jsem se opovazil zeptat na koupi digitaku a prislo mi dvakrat omg .. to je parada ja myslel ze forum je od toho aby se clovek neco dozvedel a pripadne zeptal ale ...
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=59611
    tak to sa nedivim ze si dostale negativne lebo si to dal na zle miesto a este dost prostoducho
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member
    Vliv
    269

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
    Gizmo_CZ: Když chceš dostat K+, je první podmínkou, aby se našel nějaký člověk, který ti jí dá (zní to naprosto triviálně, ale je to tak). A jak se říká, ni kuře zadarmo nehrabe. Kolika lidem jsi si dal K+ ty? Neber to jako nějaké výčitky (sám nevím, kolik karmy rozdáváš), jen je třeba počítat s tím, že není možné jen sedět a čekat...

Co se týká kamarádů, tak můj názor je takový, že to jde i bez nich. Z těch lidí, co mi někdy dali K+ se znám s jedním... Vztahy se všemi ostatními fungují čistě přes fórum, nikdy jsem je neviděl a nemyslím si, že by to na výši dosažené karmy mělo jakýkoli negativní vliv.
    Dobrý den.

Mě je fuk kolik mám nebo nemám "karmy" Jde mi o jednu jedinou věc a to o to, aby si dotyčný který hodnotí tvůj post (připomínku) pod ní také podepsal a stál si za ní! (není nic hnusnějšího než anonim!!!)
    Co vím tak -k jsem ještě nikomu nikdy nedal a už vůbec by mě nenapadlo jí někomu dávat ze msty atd.. Když dávám +k (a to dávám průběžně) tak i tehdy se vždy podepíši a napíši za co to je!

Tímto pro mě osobně "karma" jako taková končí a už se k ní nikdy vyjadřovat nebudu, páč je to fakt ohraná písnička
    .
    Naposledy upravil Gizmo_CZ; 13.03.2007 v 17:08.
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Dobrý den.

Mě je fuk kolik mám nebo nemám "karmy" Jde mi o jednu jedinou věc a to o to, aby si dotyčný který hodnotí tvůj post (připomínku) pod ní také podepsal a stál si za ní! (není nic hnusnějšího než anonim!!!)
    Co vím tak -k jsem ještě nikomu nikdy nedal a už vůbec by mě nenapadlo jí někomu dávat ze msty atd.. Když dávám +k (a to dávám průběžně) tak i tehdy se vždy podepíši a napíši za co to je!

Tímto pro mě osobně "karma" jako taková končí a už se k ní nikdy vyjadřovat nebudu, páč je to fakt ohraná písnička
    .
    parada jeden rozumnej clovek
    Intel Core2Duo / 6600 @ 3,36gHz / Arctic Cooling Freezer 7 Pro , Asus -P5K-E , Kingston DDR2 4x1GB 1066MHz CL5 , Gigabyte GTX 280 , 2xWD raptor 74Gb + 300WD, Thrmaltake VA8000 , Yesico FL-550W , G15 , G7 , speedlink medusa 5.1 > Canon EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + Sigma 10-20/4-5.6 EX DC HSM + Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM + HOYA HMC polarizing + PS3 60Gb + LCD Samsung LE40M87 fullHD + Toshiba Qosmio G50 10T

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    379

parada jeden rozumnej clovek
    Jasně, a všichni ostatní, co s rýpáním do karmy nesouhlasí jsou co?
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    jo to vis ze jo ja to napisu a dostanu K-

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    ty co se dokazou podepsat tak jsou v poho kazdej clovek je jinej a nemuzou mit vsichni stejny nazory .

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    274

Že to pořád někoho baví řešit
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    307

ty co se dokazou podepsat tak jsou v poho kazdej clovek je jinej a nemuzou mit vsichni stejny nazory .
    kristova noho... nechejte proste lidem urcitou miru svobodneho rozhodovani - chci se podepsat, podepisu se... nechci, tak nema smysl me k tomu nutit...

osobne se podepisuju pod kazdou karmu, kterou pridelim a za svym nazorem si stojim... ale chapu, ze to rada lidi nedela (ostatne u nas - obecne v CR - ma spousta lidi problemy s tim stat si za svymi nazory)
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. >>> Podpisy <<<
    Založil mISHA v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 21.12.2005, 20:23
  2. VGA chladic >>> GlacialTech NortPole 1000
    Založil phi11 v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.02.2005, 17:29
  3. >>> DOOM3 na Xabre200 <<<
    Založil LISP v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 6