Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal Croog Zobrazit příspěvek
    Lidi jaký máte rating grafiky pro zobrazení desktopu (aera) ve Windows Vista Experience Index? Překvapilo mě, že mi původní instalace Vist hlásila asi 5.8 a nová se stejným hw asi jen 3.4. Rozdíl byl tuším jenom v tom, že v nové instalaci jsem nenainstaloval ovladač, který mi nabízel Win Update, ale instalnul jsem pouze origo z www.ati.com. V obou případech běží aero stále stejně svižně, takže to není nic, co bych potřeboval životně vyřešit, ale zajímalo by mě, jaká hodnota je vlastně správně.

Seatavu nemám rozhodně nějak extra namaxovanou, ale radeon 9600 by měl asi splňovat pro zobrazení aera vše podobně, jako třeba nejnovější radeony, protože má příslušné pixel shadery a podporuje directx 9.. Proto mě původní hodnota 5.8 (což je skoro maximum) ani moc nepřekvapila.
    Jak jste na tom vy? K jaké hodnotě máte blíž?

Jenom připomínám, že už je to asi týden, co jsem založil thread Windows Vista Experience Index, kam můžete psát své výsledky.

5.8 je velmi vysoké skore na tuto kartu, to musel být nějaký omyl. Sám ji také vlastním a níže napsané výsledky mám s libovolnými ovladači.

Graphics : 3.6
    Gaming Graphics : 3.4
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    5.8 je velmi vysoké skore na tuto kartu, to musel být nějaký omyl.
    Tak tak, to je cca skóre x1650/7600GT.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání