Mno já jsem z toho express upgare na Windows Vista trochu na větvi.

Koupil jsem WinXP Professional OEM CZ, dostal od CC kupon na express upgrade pro Vista Bussiness. Navštívil stránku moduslink, kde jsem vypnil COA, typ PC jsem tam napsat TT Mozart Desktop (je to skládačka), sériové číslo PC jsem zadal 00000000-system buider, protože nevím jaké by po mě chtěli. Po dokončení objednávky jsem odeslal přes servis24 platbu 15.17 euro na uvedeného příjemce do Nizozemí. Teď mi přišel informační e-mail, že ještě musím poslat poštou kopii faktury PC a číslo objednávky. Adresa je do Nizozemí. Ty se snad asi posr***

Děkujeme za vaši objednávku DVD s aktualizací na 32bitový systém Windows Vista Business 32-bit DVD. Je důležité, abyste pečlivě dodržovali všechny pokyny v tomto potvrzovacím e-mailu. Nesete odpovědnost za zajištění úplnosti a přesnosti žádosti ve své objednávce. Jakékoliv neúplné, nečitelné, opožděné, poškozené, chybně odeslané nebo nevyplacené žádosti, falešné podání více žádostí nebo uvedení nepravdivých informací v žádosti zpozdí a/nebo diskvalifikuje vaši žádost. Společnost Microsoft a/nebo ModusLink (nebo výrobce či instalátor vašeho počítače) může zamítnout a/nebo vyřadit jakoukoliv žádost považovanou za falešnou nebo podvodnou.

Aby mohla být vaše objednávka vyřízena, musíte zaslat (poštou, faxem nebo po naskenování) stvrzenku pro oprávnění počítače společně s číslem online potvrzení, uvedeným na této stránce, na následující adresu nebo faxové číslo:
EMEA
Software Upgrade Program
PO Box 252
7300 AG Apeldoorn, Nizozemsko
Email: MSTUPVISTAEMEA@moduslink.com
Fax: 31-55-543 3946