Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    Já bych prostě zálohoval veškerá nastavení z Users, případně další konfigurační soubory a provedl čistou instalaci české verze. Nic jiného se nedá dělat.
    Nastaveni programu a systemu se uklada vetsinou do registru... ja to delam tak ze automatickejma skriptama zalohuju specificke klice k programum z registru a po formatu je opet zaregistruju... jinak samozrejme vetsina dnesnich programu se vubec instalovat nemusi.
    "Ad Astra Per Aspera"

Citace Původně odeslal EllE Zobrazit příspěvek
    Nastaveni programu a systemu se uklada vetsinou do registru... ja to delam tak ze automatickejma skriptama zalohuju specificke klice k programum z registru a po formatu je opet zaregistruju... jinak samozrejme vetsina dnesnich programu se vubec instalovat nemusi.

Muzete mi rict, na co vam budou zalohy registru, pokud lehne HDD?

To budete delat znova instalaci systemu na novy disk a do neho potom natahovat registry?

Neni jednodussi natahnout znova celou partition? Se vsim potrebnym softem?
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Citace Původně odeslal milka Zobrazit příspěvek
    Muzete mi rict, na co vam budou zalohy registru, pokud lehne HDD?

To budete delat znova instalaci systemu na novy disk a do neho potom natahovat registry?

Neni jednodussi natahnout znova celou partition? Se vsim potrebnym softem?
    Pokud se jedna o dulezite data nebo o slozite nastaveni nejakych programu, tak to samozrejme musite zalohovat jeste na jiny disk popr. na DVD RW.
    Zalohovat celej system pomoci ghostovacich programu popr. celou partition mi jako idealni neprijde... jakakoliv zmena HW nebo aktualizace programu nebude v teto zaloze aktualni a mohla by pak pri obnoveni delat problemy.
    "Ad Astra Per Aspera"

Citace Původně odeslal EllE Zobrazit příspěvek
    Pokud se jedna o dulezite data nebo o slozite nastaveni nejakych programu, tak to samozrejme musite zalohovat jeste na jiny disk popr. na DVD RW.
    Zalohovat celej system pomoci ghostovacich programu popr. celou partition mi jako idealni neprijde... jakakoliv zmena HW nebo aktualizace programu nebude v teto zaloze aktualni a mohla by pak pri obnoveni delat problemy.

Pri zmene hw ci sw neni problem udelat nejprve zalohu (10 min).

Ostatne stejne zalohy mam i pro zname, kterym jsem delal komp, pokud si rozkopou system, je stale jednodussi jim tam dat znova celou puvodni partition, nez pracne patrat, co vsechno pokopaly.

Pri zmene hw ci sw neni problem udelat nejprve zalohu (10 min).

Ostatne stejne zalohy mam i pro zname, kterym jsem delal komp, pokud si rozkopou system, je stale jednodussi jim tam dat znova celou puvodni partition, nez pracne patrat, co vsechno pokopaly.
    To delate zalohy docela casto protoze nove verze ovladacu a nove verze programu vychazi docela casto obvzlast kdyz jich pouzivate nejakou tu desitku...
    Ja osobne preferuji formatovani a zaregistrovani cca 10 programu ...je to cistej zpusob a system je porad v plne sile.
    "Ad Astra Per Aspera"

Asi uz posledni k tomuto OFF topic tematu:

A vite, ze ne? Ridim se heslem, neopravuj co neni rozbity. Neboli pokud mi soucasna verze vyhovuje, tak nac upgrade.

Adobe reader mam 4.0 protoze nabiha rychle a bez trapne reklamy nahore, nero mam verzi 6, atd atd. A aktualizaci XP mam zakazanou a nejak mi to nechybi, vsechny nepotrebne servisy jsem manualne zablokoval.

A i kdyby zaloha postradala nejaky ten update, tak neni problem ho po restoru doplnit (ala Firefox...)

Asi uz posledni k tomuto OFF topic tematu:

A vite, ze ne? Ridim se heslem, neopravuj co neni rozbity. Neboli pokud mi soucasna verze vyhovuje, tak nac upgrade.

Adobe reader mam 4.0 protoze nabiha rychle a bez trapne reklamy nahore, nero mam verzi 6, atd atd. A aktualizaci XP mam zakazanou a nejak mi to nechybi, vsechny nepotrebne servisy jsem manualne zablokoval.

A i kdyby zaloha postradala nejaky ten update, tak neni problem ho po restoru doplnit (ala Firefox...)
    No vidite a proc se nezeptat co je lepsi nez vsechny Adobe? ...a mozna by vam bylo odpovezeno ze Foxit Reader je to malej jeden exe a umi vse co Adobe.
    Nj jdeme na to kazdy jinym zpusobem, kazdopadne ja preferuju absolutni cisto
    "Ad Astra Per Aspera"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání