Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal Masster Zobrazit příspěvek
    On se pta ale uplne na neco jineho...
    Chce mirror disku uz s nainstalovanym systemem a programy, aby nemusel porad vse instalovat.
    Ty mi to oznamis jak je to mysleno a ja si to logicky opravim, ale vyjadris se k puvodnimu prispevku
    ...no blbost vladne svetem
    "Ad Astra Per Aspera"

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Citace Původně odeslal EllE Zobrazit příspěvek
    Ty mi to oznamis jak je to mysleno a ja si to logicky opravim, ale vyjadris se k puvodnimu prispevku
    ...no blbost vladne svetem
    Ja jsem s tebou kozy nepasal, takze si podobne narazky na moji osobu vyprosuju.

To ze nejsi schopen si vyresit svoje zalezitosti v soukromi je jedna vec, ale na forum nam to prosim netahej, dekuji.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Citace Původně odeslal Masster Zobrazit příspěvek
    Ja jsem s tebou kozy nepasal, takze si podobne narazky na moji osobu vyprosuju.
    To ze nejsi schopen si vyresit svoje zalezitosti v soukromi je jedna vec, ale na forum nam to prosim netahej, dekuji.
    Ja to jako prvni nezacal verejne komentovat :P

kazdopadne zpet k tematu:
    Citace Původně odeslal Croog Zobrazit příspěvek
    Tak já jsem teď chvilku sledoval chování sidebaru. Mám v PC digitální televizní kartu, která při přehrávání přez sw ProgDVB žere asi 30% CPU a krásně může demonstrovat plynulost.
    Tak s timdle jsem se setkal take a doporucju pouzit "oficialne neoficialni" testovaci 5.X.X verze.
    "Ad Astra Per Aspera"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání