Dnes jsem poslal email na CzechComputer s otázkou, jestli budou akceptovat případnou reklamaci. Ta teplota je skutečně neúnosná. Se sníženým napětím na CPU (0,985V) se za krátkou dobu vyšplhá teplota při hře na 92°C. Radši jsem to potom vypnul. Kdybych neměl nainstalovaný program NHC a nechal default teplotu 1,25V, tak bych asi uhořel a teď už bych tu nemohl nic napsat. Jsem přesvědčený o tom, že je něco špatně v chladícím systému ntb, jak už tu psal tuším Peca-on-line nebo tiktak, protože CPU snad nemůže být poškozené nebo špatně vyrobené takovým způsobem, aby tolik topilo. Navíc je to laptopový procesor od Intelu (35W), takže to snad není takový přímotop, aby mi skoro tavil plastový obal ntb...
Jinak ten problém, co jsem měl ve hře BF2 se vyřešil tím, že jsem zvýšil o jeden stupeň voltáž CPU, takže kromě té teploty a nepochopitelně vysoké frekvence pamětí grafické karty už to funguje asi tak, jak má. Ještě jednou díky tiktakovi za tip na program NHC, je dost dobrý. Jen se nedá regulovat frekvence grafiky a to z důvodu, že prý je zapnutý powerplay. Zkoušel jsem ho vypnout v ovladačích Omega, ale nejde to. Ale to už mě zas tak netrápí.
Až mi odpoví z CzC, dám vědět. Zatím jsem s nimi měl jen dobré zkušenosti, tak se to doufám nezmění.