Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

U UPC (sem u nich přes 4 roky) se počítá samostatně download a samostatně upload a když jedno z nich dosáhne limitu tak to omezí.

Máš-li limit 40GB a staženo 38GB a odesláno 24GB tak jsi pořád v pohodě.

Kabelový internet mě bohužel v době svého největšího boomu (a dnes také) naprosto míjel, protože jej nemám v dosahu.... ale byl jsem pověřen žařídit "nějakej internet" příbuzným a ti tam na vybranou mají (UPC vs. ADSL vs. WiFi) a z toho mi jasně vyplývá UPC jako nejlepší volba cena/výkon. Příští týden jim to budu objednávat, tak doufám volím dobře a nebudou mi moje doporučení vyčítat.

abych předešel flamu, tak upřesním objektivní důvody: ADSL to prohrálo proto, že nemají tel. linku a to by byl další náklad navíc (museli by to pořídit od O2 a minimálně rok mít) a Wi-Fi má zlý signál (komerční) a je třeba větších znalostí a další náklady na HW (komunitní) bez jistého výsledku
    Naposledy upravil Connor; 01.03.2007 v 22:13. Důvod: doplnění proč ne ADSL nebo WiFi

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    U UPC (sem u nich přes 4 roky) se počítá samostatně download a samostatně upload a když jedno z nich dosáhne limitu tak to omezí.

Máš-li limit 40GB a staženo 38GB a odesláno 24GB tak jsi pořád v pohodě.
    Ok uz jsem byl informovan z vice stran uzivatelu UPC...takze fajn, tim lepe

Kazdopadne dik za informovanost

2Connor: ono dle me taky hlavne zalezi jak a kdo ten net bude vyuzivat (pokud to bude na obcasne brouzdani ci na stahovani? )
    Naposledy upravil Tukancheez; 01.03.2007 v 23:44.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání