2Chihuri: Mozna budu prvni, ale trochu se Softcomu zastanu.
1) Nemuzes cekat, ze ti vymeni monitor, ktery jsi prinesl z domova poskrabany, to by to tam takhle mohl nosit kazdy, to je proste realita.
2) Kdyz uz si neco nechavas vybalit = kupujes to rozbalene, nemuzes si to nechat balit nekde, kde na to nevidis. Ja bych si to na tvem miste uz vzit nenechal, anebo bych si to jeste v kramu prekontroloval. V Czechcomputeru prodavaji rozbalene notebooky, protoze pry musi zkontorlovat, zda v tom obalu je zabaleny spravny notebook. Takze si to i ja kontroluju zda to je ten spravny a zda jim neupadl na zem a uz ho nedam z ruky. A rovnou mi rekli, ze jakmile opustim jejich shop, tak veskere reklamace tohoto a podobneho razu neberou....a je to logicke.
3) Jak to asi bylo: nejaky jejich zamestanec = zm*d, nejak poskodil nejaky jiny monitor a aby to nebylo na nej, dal ho tobe... to je samozrejmne hrozne, ale neni to ani tak vina celeho Softkomu, jako proste selhani jednoho cloveka. A ty ses bohuzel nedostatecne presvedcil, ze ten, ktery ti ukazovali, ti take skutecne dali.
Jedine nesoudni reseni, nyni uz asi pase, bylo vyzadat si video zaznam ze skladu, urcite tam nejaky maji. Dalsi moznost je ji na soud, ale pouze pokud mas verohodneho svedka, ktery videl, ze jsi to skutecne vybalil poskozene. Drzim palce..

Odpověď s citací