Ta to sem se dnes zase pobavil... nejdriv sem to tam resil trdlem od pultu ten( co to pravdepodobne udelal), rekl mi,ze poskozene zbozi zpatky neveme... kdyz sem mu vysvetlil,ze je to jejich povinnost zbozi vzit,bylo videt, ze nevi ktera bije a sel to resit nekam dozadu... pak prisel s sefmanagerem oddeleni monitoru, ten mel stejnej zaver...
Celkem dlouho sem se o tom s nim dohadoval, on to prej resil s jejich pravniky a a dokonce prej s čes.obchodni inspekci, tvrdil mi,ze ta je vicemene na jejich strane...
Pak,ze softcom teda udela vstricnej krok a ze mi to vemou, s tim,ze mi nemuzou vratit za pskozenye zbozi plnou cenu a vyresime to formou reklamace-odectou z ceny cenu opravy a to mi vrati.. (vysi ty ceny by vzali z faktury od autorizovaneho NEC servisu)
tak sem mu znovu zduraznil,ze odstupuju od smlouvy v souladu se zakonem, takze mi proste musi dat plnou castku penez.. v tu chvili se zacal ohanet,ze sem nedodrzel ani tu 14ti denni lhutu...!! rekl jsem,ze sem psal maila a dokonce posilal dopis s dodejkou,takze mam doklad,ze sem ji dodrzel. Na to mi rekl,ze se zase radil s pravnikem a,ze sem tam mel dojet, prej nejakej kus papiru nic neznamena...!!!!!!! ufff to je vazne moc

no skoncili sme to tak,ze si to tam nechaji pouze jako reklamaci a poslou cast penez, nebo ze to prej mam resit pres pravnika... a jeste kecy,ze je videt,ze se asi nechci dohodnout, kdyz sem nepristoupil na "vynikajici" nabidku s reklamaci apodobne... od cloveka co mi tam lze do oci,mi to prislo vazne prehnany....
Ten monitor sem si tam nelajznul jen tak nechat, precejenom nechci bejt bez penez i monitoru. Tak sem rekl,ze se poradim s pravnikem a ozvu se.
Takze co ted ?

jinak sorry za sloh,"velke rozhorceni" uz nabylo takovejch vysin,ze se nic lepsiho ani plodit neda...