Citace Původně odeslal Chihuri Zobrazit příspěvek
no skoncili sme to tak,ze si to tam nechaji pouze jako reklamaci a poslou cast penez, nebo ze to prej mam resit pres pravnika... a jeste kecy,ze je videt,ze se asi nechci dohodnout, kdyz sem nepristoupil na "vynikajici" nabidku s reklamaci apodobne... od cloveka co mi tam lze do oci,mi to prislo vazne prehnany....
Ten monitor sem si tam nelajznul jen tak nechat, precejenom nechci bejt bez penez i monitoru. Tak sem rekl,ze se poradim s pravnikem a ozvu se.
Takze co ted ?

jinak sorry za sloh,"velke rozhorceni" uz nabylo takovejch vysin,ze se nic lepsiho ani plodit neda...
Mno je to tazke, ale myslim, ze si uim to tam mal nechat a VOBEC NEPRISTUPIT na REKLAMACIU... Pravo je velmo zaludne a je mozne , ze ked si pristupil na reklamaciu - stracas narok na postup vratenia tovaru... neviem, niesom pravnik... Ja by som im to tam proste nechal lezat na pulte spolu s mojim pisomnym vyjadrenim a kopiami dokumentov (faktura, vypis telef hovorov, odstupenie od zmluvy, dorucenka...) pekne by sopm si to nafotil a so svedkami by som odisiel s doraznym upozornenim, ze pokial v zakonnej lehote nebudem mat na ucte plnu ciastku - pozenies to na sud a povlacis ich po mediach....