Citace Původně odeslal DOC_ZENITH Zobrazit příspěvek
NV40 se takhle chová, když se moc přetaktuje jádro, chová se tak i v 2D. A nebo se tak chová, když jádro dělá chyby.

Naprosto stejně se chovaj i Geforce FX. Tadyto probliknutí, znamená, že se resetoval driver, protože došlo k hybě při vykreslování. Ještě bych zkusil, jestli jsi to teda neskoušel, dát AGP na 4x a vypnut FW. Popřípadě kartu podtaktovat. (podtaktuj 2D mod, ne 3D) a uvidíš jestli se to změní.
aha, takze restart driveru, no ja jsem "zil" a ted zase ziju na ATInach takze s nVidiema zkusenosti vubec nemam. FastWrite je vypnuto v BIOSu a s tim AGP me to taky napadlo, ale ani v BIOSu ani v RivaTuneru se mi to nepodarilo zmenit, protoze ta karta je nejspis jenom AGP 8x (pokud to teda jde), tady u toho Radeona 9800 na kterem ted jedu to jde v tom RivaTuneru nastavit na 8x nebo 4x v BIOSU nevim, ale u te FX5900 tato polozka v RivaTuneru byla znepristupnena Podtaktovat no nevim, pac ta grafika jela porad na "maximalni" tedy 3D hodnoty. Jakmile to najelo do Widli, tak jsem se koukal na ty frekvence a byly tam ty, ktere by mit mela, takze nejspis ty do toho 3D. Kde se to da menit?

JInak chladit ten vetrak co tam je nejspis chladi, protroze se toci oba vetraky a to docela na hodne a teplota v klidu, ve Widlich se pohybovala od 51 - 54 stupnu => je to moc? nebo je to normalni?