Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: neustálé náhodné chyby na hdd

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Smile Re: neustálé náhodné chyby na hdd

ahoj taky mam KT880Delta od MSI.2-512MB dual kingston 400MHz procesor sepron 2500+@2100Mhz sata baracuda 80gb.podobny problem jsem mel,ale s dvd mechanikou.jak uz ti nekdo pise,chyba muze byt v kablu mel bys mit 80 zilovy a kazdopadne hdd nakonci kablu. mi blblo nacitani a vypalovani i kdyz kabel vypadal v poradku.Pak se to zlepsilo.a druha vec s touto deskou davej bacha na napeti agp a ram,kdyz jsem nechal standartni napeti a provadel memtest vykazovalo to chyby.protoze original pameti jsou 3-3-3-8@2-3-3-6. a jak me prekvapilo,kdyz v biosu jsem pridal na napeti pro pameti ani porad chyby a tak jse skusil zvednout napeti na agp a bylo po problemech.hodne zajimave jaky vliv ma agp na test pameti.JO o taky se podivej jestli nemas na napajecim kablu vice zapojenych veci, tomuze taky delat problemy,doporucuje se mit max 2 komponenty.

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    239

Standardní Re: neustálé náhodné chyby na hdd

omyl
    Naposledy upravil AmOK; 18.09.2007 v 02:10. Důvod: ale som blby :)))
    podpis............................................ ............ načo?

Standardní Re: neustálé náhodné chyby na hdd

Citace Původně odeslal tomas.b Zobrazit příspěvek
    ahoj taky mam KT880Delta od MSI.2-512MB dual kingston 400MHz procesor sepron 2500+@2100Mhz sata baracuda 80gb.podobny problem jsem mel,ale s dvd mechanikou.jak uz ti nekdo pise,chyba muze byt v kablu mel bys mit 80 zilovy a kazdopadne hdd nakonci kablu. mi blblo nacitani a vypalovani i kdyz kabel vypadal v poradku.Pak se to zlepsilo.a druha vec s touto deskou davej bacha na napeti agp a ram,kdyz jsem nechal standartni napeti a provadel memtest vykazovalo to chyby.protoze original pameti jsou 3-3-3-8@2-3-3-6. a jak me prekvapilo,kdyz v biosu jsem pridal na napeti pro pameti ani porad chyby a tak jse skusil zvednout napeti na agp a bylo po problemech.hodne zajimave jaky vliv ma agp na test pameti.JO o taky se podivej jestli nemas na napajecim kablu vice zapojenych veci, tomuze taky delat problemy,doporucuje se mit max 2 komponenty.
    To už je obsolete, bo se uživatel coolmen800913 na fórum přihlásil naposledy v dubnu 2006...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    239

Talking Re: neustálé náhodné chyby na hdd

Napisal som presne to iste, co ty a potom som to upravoval, ked som sa mrkol do profilu tomasa.b.
    Naposledy tu bol 17.02.2007.
    podpis............................................ ............ načo?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40
  2. Můžu dát improvizovaný větrák na 7V na stejnou větev s HDD?
    Založil JardaMeloun v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.06.2004, 16:40

Pravidla přispívání