Diky, dostal jsem se k internetu az ted, ohledne monitoru, grafiky i zvukovky uz hledam v jine sekci. U te grafiky asi prehodnotim svuj zamer, ten Radeon bude prece jen vhodnejsi. Diky za tip na zdroj. Ve veci p.disku si myslim, ze nove SEAGATE Barracuda V Plus ST 3120023AS / 120GB, 7200ot.,Seriál ATA jsou celkem rychle, tiche a spolehlive, uvidim, u Maxtoru jsem o Serial ATA jeste neslysel. Jinak jsem samozrejme hned v prvni fazi premyslel jestli AMD nebo Intel-PIV, koukal jsem s cim se tak pracuje pri tvorbe hudby, filmu a grafiky, a kdyz to neni MacIntos, tak velice casto PIV, proto jsem ho zvolil. Chtel jsem sice uz ten lepsi s HT, ale nejsou ted na trhu, a stejne pak nebudou levne, tak zustanu u klasickeho nyni levnejsiho, treba za cas az budou ceny PIV s HT "za babku" tak ho jen v PC prohodim, deska by to mela bez problemu zvladnout, teda jestli to bude mit vubec smysl. Jeste k monitoru - take si myslim, ze se zacina u 17-18 LCD lepsit pomer cena/vykon, stale to sice neni levna vec, ale uz to nejsou ceny 30 tis. Kc a vice za slabe parametry. Jinak na tu Audigy2 Platinum EX si musim najit nejake recenze, myslel jsem ze to je ten nejlepsi model. Diky za dobre rady.Cau Jiri

Odpověď s citací