Citace Původně odeslal Over Zobrazit příspěvek
No jen jsem vyjádřil svůj názor, je na každém co preferuje, já si nekupuju kartu za 10tis abych na ní hrál hry na medium detaily, chci max. kvalitu a plynulost a to i u her které přijdou třeba za půl roku, pokud je to možné a mužu si to dovolit. Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci a ani si nekupuju ty nejdražší, to je moje kredo.
Jasne to chapu, jen jsem psal, ze takove recenze (test jen 1600x1200 nebo 1920x1200 a vic) se mi nezdaji kompletni. Grafika to neni buhvijaka, ale pomer cena/vykon je dle meho nazoru stanoven hodne slusne; i presto ze takove recenze kartu srazi hodne dolu, coz je sice fakt, ale vyplatilo by se ji testovat i v rozliseni nizsim a doporucit ji pro majitele mensich lcd, ze ano . Ja osobne mam psychologicke maximum okolo 8000,- za grafiku, vic proste nedam
Ted tedy mimochodem stejne nevyslo nic, kvuli cemu by bylo nutne grafiku vymenit a jak to bude do budoucna - to se tezko odhaduje...
Pokud za rok vyjde neco, kde proste 8800vka s 320MB zvladat plynule nebude, tak se urcite vyplati ji prodat a koupit neco lepsiho a jsem si jisty, ze to cenove vyjde nastejno, jako kdyz ted koupim drazsi 8800gts se 640MB (jen za rok ta upgradovana grafika bude urcite lepsi).