Tak Tak... ja mam z toho taky pocit, ze to bolo umyselne dielo toho typka, co ti to balil... urcite vedel o kamerach a urcite vedel kde niesu... (zrejme niekde zmrdal monitor a potreboval sa ho zbavit - tak na Teba urobil kino a s vedomim, ci nevedomim pozehnanim sefa mu vyslo ...). Kazdopadne ,ked ako tvrdis ze maju VIDEOZAZNAM - z neho by mohlo byt jasne ze LCD ten "profik" zobral na X minut mimo Tvojej kontroly (pokial na tom videu niesi Ty ako stojis s typkom pri baleni od zaciatku do konca, typek Ti to nepoda a ty neodides dverami - vypovedna hodnota toho videa sa rovna 0 a kazdy (aj dialkovo studovany) pravnik to zrusi...). Taktiez mozes poziadat o vypis telef hovorov a z porovnania casu predaja (na niektorych faktur byva, a okrem toho - je urcite na ich sqelom videu) a casu telefonatu spet do predajne sa da toho tiez dost zistit...
Takze by som to nevzdaval, pokial mas znameho pravnika (zeby bol ochotny poskytnut nejaku pravnu radu do zaciatku zadarmo, napr pri kave alebo pive) - urcite by som do toho siel s plnou silou... Taki hajzlici musia dostat po cuni !!!