takze prisla odpoved

Citace Původně odeslal Ing. Plašil
Dobrý den
Odpověd až nyní, po shlédnutí kamery, kde u balení monitoru přímo stojíte !!!!!!!! (telefonicky jste mi tvrdil, že monitor před vámi balen nebyl a že to musel poškodit prodejce někde v zázemí Na záznamu je jesně vidět, že jste monitor pomáhal zabalit a byl kompletně před vámi zabalen !!!)
Z naší strany to uzavírám takto:

Mnou nabízené reklamní předměty nebylo uznání chyby, to jste zřejmě nepochopil a svoji nabídku beru okamžitě zpět.
Žádný kompenzace nebo slevy nebo proplacení opravy platit nebudeme a plně stojím za prodejcem, který monitor společně s vámi prohlédl a byl bez jakéhokoliv mechanického poškození, dále také před vámi a dokonce s vaší pomocí monitor kompletně zabalil.
Co jste s ním potom dělal je pouze a jenom vaše věc.

Další kroky jsou na Vás a upřímě mě nezajímají, celou záležitost dále budu řešit pouze písemně.
Myslím, že jsem udělal velice vstřícné kroky a dále budu postupovat tak jak mi zákon dovolí a doporučuji Vám prostudovat vaše práva a možnosti.
Monitor je mechaniky poškozen a není to naší vinou.

Za obchodní oddělení

Ing. Aleš Plašil
Skoda,ze me ani do toho telefonu neposlouchal...Od zacatku tvrdim,ze krabice byla blbe zabalena a predelavali to X minut, kdyz sem cekal na prdejne. Coz i priznali a mam na to svedka... (zajimalo by me jestli na se na to taky podival ) takze jeho zaznam, kdyz sem byl jeste v "predvadeci" mistnosti je opravdu vypovidajici o . . . .
Jinak moje pomoc spocivala v podrzeni krabice a instruktazi toho "profika" jak ten monitor vlozit do krabice... a mozna sem mu jeste podal nejaky prislusenstvi, to uz si nepamatuju,ale stejne je to naprosto nepodstatny...

Kazdopadne timhle asi sance na slusnou domluvu pada,takze chci zitra poslat ten dopis s odstoupenim.. co v nem vsecko ma byt ?
kopie faktury+ dodaciho a zarucniho listu ?
a mohly by to vypadat nejak takto ne ?
Citace Původně odeslal Odstoupeni
Odstoupení od kupní smlouvy
Prodávající:
SOFTCOM GROUP, spol. s r.o.
Ulice 28.pluku 7, 101 00 Praha 10
ICO: 25623290 DIC: CZ25623290

Kupující:*******

Já, výše uvedený Kupující odstupuji,v 14denní lhůtě (danné občanským zákonníkem), od kupní smlouvy na následující zboží:“NEC MT LCD 20” 20WGX2 PRO /6ms/1680 x 1050/700:1/DVI“ zakoupeného od Prodávajícího dle daňnového dokladu.FV0700223

Žádám Vás tímto o navrácení ceny zboží.

akorat jeste nevim, jestli tam tedy neco pripisovat ohledne pravnika/exekutora.. Vypada to,ze na ne stejne nic nezabira...

No jenom bych jeste poznamenal,ze tentokrat me vazne nasrali!