Citace Původně odeslal Pitrs82 Zobrazit příspěvek
Dobre, pak tedy polozim otazku takto? Ktera skrin (podle tebe) za rozumny peniz (kolem 2000 Kc) by byla nejvhodnejsi? Ja se ve skrinich totiz moc nevyznam, ostatne u hodne z nic neni napsano (ani na strankach vyrobcem natoz pak u recenzi), jak maji silny plech. Mam skrin s pruhlednou bocnici (uz jsem se s Tebou o tom bavil, ze to je celkem problem, kdyz chci mit total silent pc). A kdyz tak ctu Tve prispevky, tak koukam, ze si na ticho dost potrpis. Jeste me napada jedna otazecka. Kdyz koupim skrin se slabsimi plechy a vyplnim to odhlucnovaci hmotou, bude to tissi, nez kdyz koupim drahou skrin treba s 1mm plechem a bude to bez te hmoty. Pro me taky trochu hrajou roli penize (sem preci jen jeste student), a kupovat drahou skrin (treba za 4000 Kc) a pak jeste vylepovat odhlucnovaci hmotou (za cca 1000 Kc) uz je pro me dost penez. Takze kdyz bych koupil toho Centuriona 531 Silver a vyplnil ho tou odhlucnovaci hmotou, tak me to celkem vyjde na cca 2500 Kc (coz je pro me unosna castka).

Kdyz nakoupis tichy ventilatory, pripadne je jeste zregulujes, tak uz zadnou odhlucnovaci hmotu nepotrebujes. Ja bych byt tebou volil bych nejakyho centuriona (532 nebo 534 mne prijdou fajn) a do nich bych koupil nejaky 800rpm 120ky+tichy zdroj a nejaky tichy chladic na CPU a zadny odhlucnovaci material nemusis resit! Kdybych se ted nestehoval a nemusel vyhazovat svoje kramy, tak bych tady uz davno mel opet Gigabyte Auroru 3D-proc ja vul ji prodaval? Lepsi skrin jsem jeste v rukou nemel! 3500kc je fakt hodne, ale v cene mas 3x120mm FAN, super kontrukce a hlavne poradny 1mm AL plech.