Podle me to nebude az tak jednoduchy,takze sem si rikal,ze jeste dam sanci softcomu vyresit to jednoduse a poslal bych tam tedy tenhle mejl.

Dobry den,

Rad bych Vam podekoval za Vasi snahu resit muj problem s poskrabanym monitorem.Bohuzel Vami nabizene reklamni predmety nejsou pro me uspokojivym resenim a ocekaval bych jako korektni dohodu o uhrazeni opravy, pripadne poskytnuti slevy v primerene vysi.

Popisi Vam jak ve skutecnosti probihalo prevzeti zbozi. Doma jsem vybalil nove zbozi,ktere ale bylo poskozene (byl u toho i muj znamy),ihned jsem volal na prodejnu a posleze posilal e-mail,aby bylo jasne,ze zbozi nebylo poskozeno pozdejsim pouzivanim.
Monitor mi sice byl predveden a tvaril se byt bez vady,ale Vas technik mel problemy se spravnym zabalenim do krabice,takze jej odnesl do skladu, kde baleni dokoncil, zatimco jsem cekal na prodejne. K tomu se technici nakonec priznali (opet jsem u toho nebyl sam). Takze z meho pohledu je zavineni techniku naprosto zrejme.
Navrhuji aby mi Vase firma uhradila fakturu z opravy (vymena celniho skla - material+prace, v opravne odhadli cenu kolem 3000 korun), nebo poskytla slevu,ktera by pokryla vysi opravy.
Paklize nebudete akceptovat muj navrh, vyuziji sve pravo odstoupit od smlouvy.

Predem dekuji za odpoved
S pozdravem Zbynek Palla

co si o tom myslite ?