tak ja sem dneska moc nepochodil..... http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=58108
jinak celkem souhlasim s frostovou mikrorecenzi a jenom dodavam,ze jestli to vrneni civky nekdo neslysi tak je totalne hluchej... nastesti to neni vysokofrekvencni piskani,takze se da prezit i kdyz uplne prijemny to neni
ale ja ted resim daleko vetsi problem viz vyse
edit:
takze jeste jsem to potestil a dodal bych:
-co se civky tyce (rodina sla spat takze tu bylo opravdu ticho) tak jestli ma nekdo velmi tiche pc,radost rozhodne mit nebude... jinak monitor i piska ale jeto velice velice vysoka frekvence, temer neslysitelna, 99% nebude nijak vadit, resp o ni nebude vedet
- podsviceni je vycemene dost hanebne + cerna neni cerna (s-ips) k tomu jeste pridame v nekterych mistech presvetlenou plochu a mame z toho sedou :/ jedna se halvne o levy horni roh,ten je skutecne na povazenou, pravy dolni taky moc kvality nepobral,ale je vyrazne lepsi,jinak je podsviceni v poradku
-odezva dle recenzi vychvalena do nebes,ale monitor samozrejmeproti crt maze, kdo tvrdi neco jineho je slepy, nebo nechce videt...(viz lidi typu co mam doma nehanim) z toho co jsem cetl tak sem si predstavoval odezvu temer dokonalou,tomu tak ovsem uplne neni.. abych jen nepomlouval,tak je pravda,ze sem u lcd lepsi asi nevidel a hraje se na ni uplne bez problemu , filmy jsou lahodne (az na sedivy levy horni roh)
-leskla obrazovka, dle meho nazoru vynikajici, barvy vypadaji mnohem "syteji" jestli se to tak da rict, odlesky sou v mem pokoji minimalni, nemam si na co stezovat, hloubka barev nadherna (ve vhodnem prostredi rozhodne +)
-interpolace velmi slusna, neni problem hrat hry v nenativnim rozliseni, davam bod
-osd menu+ovladani, maly joystick mi nevyhovuje, je nepresny a casto se mi stava,ze misto dolu je dostrany apodobne,chce to trochu soustredenijinak se menu ovlada hladce,knofliky lehce knoflikuji,takze je to vcelku prijemne.. v menu v podstate nic duleziteho nechybi (navic je tam pomerne neobvykla volba na svitivost ledky ukazujici stav monitoru - male bezvyznamne + co ale potesi
)ad-dv mod sem zatim netestoval, takze nemuzu hodnotit.
Jeste me tak napada,ze pri secret files tunguska (1024x76,ktere jsem pustil pres expansion mode v "nativnim rozliseni" se projevovala chyba, co popisuje frost, s rozradkovanim a zpozdenim obrazu (a to mam zapojeno pres DVI)
I pres mensi nedostatky (o vyskove polohovatelnosti se radsi nezminuji) je to, ale velice pekny monitor s klidem ho muzu doporucit. Osobne jako nejvetsi nedostatek vidim v nekvalitnim podsviceni a nepekne zobrazeni cerne (za kterou ovsem muze technologie a ne primo nec)