Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Chápu Tedy variantu ultimate, nicméně potom bych zvážil nákup nového pc...
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 02.02.2007 v 18:11.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Chápu Tedy variantu ultimate, nicméně potom bych zvážil nákup nového pc...
    No jo no. Když se mi podíváš na podpis, tak by to nebylo až tak jednoduchý
    Teď jsem měl na drátě člověka z MS a je to přesně tak, jak jsi napsal. Jediná varianta je tedy krabicovka nebo kompletní nové PC.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Máš hodně pěknou konfiguraci...záleží jak moc se Ti chce. Možná bych zkusil napsat kupříkladu na CZC s tím že chceš takovou a takovou konfiguraci ať Ti udělají cenový návrh
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

A co se treba domluvit s nekym kdo bude kupovat notebook at ti to k tomu koupi. A muzes si to dat kam chces.
    EDIT: Aha koukam ze uz to pises... no nevim jak z pravniho hlediska ... mozna bude nekdo vedet vic.

Jsi presvedcen ze je nelegalni provozovat OS Vista OEM na jinem pc nez ke kteremu bylo zakoupeno ?
    To je vyklad soudu ? Nebo M$ ?
    Naposledy upravil BlackMC; 02.02.2007 v 20:42.
    BBR rulez

2BlackMC: no u XPček pokud jsi nemel na PC (na Casu) nalepenou tu samolepku na PC kde to je nainstalovany tak se to bralo jako ilegalni win. (teda já v praci mam multilicenci pro x PC a na kazdym musí prý být štítek...taky nejsem právně znalý)

jinak k tomu ze by mi pripadne nekdo k PC koupil i OEMka...to me uz napadlo a byl bych rád a asi to i tak udelám. me nejde az tak o to mit legalni soft jako o to nemit nejakou crack verzi kde se bojim ze mi po x dnech spadne system protoze v posledni aktualizaci bude i aktualizace na tyto cracky...proste kvuli pohodli bych chtel original...
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání