Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: itlevne.cz + DPD = nebrat

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Holda
    Věk
    41
    Vliv
    268

Standardní Re: itlevne.cz + DPD = nebrat

jj, jeste chlapka co u nas jezdi s PPL znam, takze super domluva, DPD jsem ted volal, dostal jsem cislo na ridice a ten mi rekne, ze me ma, ale posledniho na seznamu, tak mu reknu, ze mi to vozi skoro tejden a on na to, ze mel rozbity auto...
    Jeste ze je to jen ptakovina, bez ktery muzu zit, ale vezt mi treba cpu tak asi besnim

Senior Member Avatar uživatele Holda
    Věk
    41
    Vliv
    268

Citace Původně odeslal Holda Zobrazit příspěvek
    ... DPD jsem ted volal, dostal jsem cislo na ridice a ten mi rekne, ze me ma, ale posledniho na seznamu, tak mu reknu, ze mi to vozi skoro tejden a on na to, ze mel rozbity auto...
    Jeste ze je to jen ptakovina, bez ktery muzu zit, ale vezt mi treba cpu tak asi besnim
    uz se stalo, ale ridic i kdyz me nakonec ujistil, ze prijede, tak nikde nic

Member
    Vliv
    276

DPD mi kdysi něco dopravovalo 8 dní, aby to pak skončilo tak, že jsem si dohod, že pro to zajedu k nim (!). Už jsem si myslel, že jedu někam do depa v ňáký vsi za Prahou 6, ještě jsem tam pro sichr zavolal a řekli mi, že je to v Uhříněvsi. Takže telefonát do Uhříněvsi, tam balíček byl, takže jsem tam zajel a zjistil jsem, že se mi to jednou "pokusili" doručit a další pokusy, dle záznamů byly pouze jejich výmysl, neb to těch zbylých sedm dní leželo v Uhříněvsi. DPD nebrat.
    E2160

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání