Citace Původně odeslal Pavlis Zobrazit příspěvek
me tohle nedavno taky delo, a bylo to zavsivenym systemem. Tak pokud jsi to nezkousel tak zkus poradnou kontrolu systemu napr. spyboot, Ad-Aware, Cwshredder, Nod32 apd zalezi co pouzivas
No tak tim si myslim ze to taky nebude...Na tohleto jsem takovej peclivej,takze nesnasim kdyz ma nekdo silene zasvineny PC.Pouzivam Ad-Aware,Spybot,Avast cleaner,NOD32 a popr. jeste neco...Nikdy to nic nenajde a kdyz jo,tak se toho okamzite zbavim.

Citace Původně odeslal Špeta Marek Zobrazit příspěvek
Uplne presne tohle dela PC moji pritulky, muzu ti rict, ze podle me je to na 95% zpusobeno nejakym smejdem z netu, dnes ji to budu cistit, tak pak napisu. Uplne nejlepsi by bylo reinstalovat wokna, to je na spy-ware nejlepsi (kdo by se s tim furt drbal, kdyz za hodku mam wokna nove ciste, lepsi).
Jak pisu vyse,ja si myslim ze tim to fakt neni.To bych uz rozhodne neco nasel.Navic by to delalo casto a ne jednou za "uherak".Osobne si myslim ze to bude asi pretaktem CPU,ale nejak se mi to nechce ted moc koumat.Pockam na X2 a pak se uvidi.
Jinak reinstal win u me nepripada v uvahu.Pisu to vsude.Je sice pravda ze je to za 0,5-1h hotovy,ale dalsi instalace programu a davani vse zpet do podoby jaky jsem to mel predtim je fakt strasne umorny.Proste tomu se snazim vyhybat co to jde.
Jinak u me neni problem fungovat na 100% s Win XP treba 2-3 roky.A zadny zpomaleni systemu nebo neco takovyho nezaznamenavam.Jak rikam,jsem na tohle dost peclivej (mit vse v PC usporadany a nijak to nezaprasit).