taky se mi líbí ten LOOX asi ho teda skoupím a ještě mám dotaz ohledně těch map. jaké jsou v součastnosti nejlepší? a ten OS už tam nějaký je, nebo taky budu muset koupit? jinak je ještě k tomu něco jiného potřeba aby mi fungovalo i GPS?
taky se mi líbí ten LOOX asi ho teda skoupím a ještě mám dotaz ohledně těch map. jaké jsou v součastnosti nejlepší? a ten OS už tam nějaký je, nebo taky budu muset koupit? jinak je ještě k tomu něco jiného potřeba aby mi fungovalo i GPS?
Laptop: FSC 2540 & Logitech VX Revolution Mouse
PDA: MIO P560
Vem si ASUS A636N fakt dobrý. Acer nebrat vlastní skušenost. A636N - už ho sice nemám , ale bylo to fakt super zařízení pro navigaci.
Nějaký Intel® Processor, dobrá grafika, hodně paměti a velký hardisk. :)
Mam N520. Zadny problem. Jen v dobe kdyz jsem si ho koupil nemely vsechny programy podporu WM5. Ted uz skoro zadny problem neni. Mapy pro CR pouzivam Pocket Kim. Mimo republiku TOMTOM. V pocket kimu jsou i male vesnice. Os je u n500 a 520 WM5. K funcki GPS tam je nejakej program, ale ten ukaze pouze souradnice a cas. Doporucuji PocketKim a VIto navigator.
Nevim ted ceny, ale s N520 se asi nedostanes do tve ceny. Vim, ze N500 ma mene ram. Jestli to je jediny rozdil tak jdi do N500
Ja na PDA pouzivam jeste SmartMaps, kde je vyhodou vyssi rychlost vykreslovani, protoze jsou mapy jako rastr, nikoliv jako vektor.
Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)