1) S podobnym problemom som sa stretol na otcovej origos dell bednido ktorej si prihodil disk z predchadzajuceho kompu. Kedze ta bedna uz nema pozicie pre Pata disky musel disk na kolanjicky a do 5.25ky, ktore su ale zasuvacie a nie skrutkovacie a teraz sa z bedne ozyvaju vibracie v razoch s periodou cca 2s.
Hrozne to lezie na nervy lebo ta bedna je inak to najtichsie co sa mi kedy dostalo pod ruky (pocut vlastne len disky prip. DVD mechaniku)

2) S interferenciou vibracii viacerych diskov som sa doteraz nestretol a to som mal v roznych bedniach uz dost mixov. Momentalne mam jeden samsung 160gb(typ uz nepametam) staru 40gb barracudu 7200.7 a pol roka staru 320gb 7200.10, vsetky tri pohromade v jednom hdd kosi a ziadne razy nepocut, neboli tam ani predtym ked som nemal ten 320gb

3) co sa tyka samodomo odhlucnenia diskov. Mam jednu 120gb barracudu 7200.8 sata (kazdy kto to mal vie ze aam v performance rezime ci dokonca vypnute je hodne hlucne) a svojho casu som potreboval narychlo zlozit nejake odhlucnenie (nic seriozne sa mi nepodarilo kupit) tak som ten disk zavesil na 5mm siroke gumene pasy do DVOCH 5.25 pozicii. 2 pasy popod disk na koncoch a jeden pas ponad cez stred. Hluk to vyriesilo a teplota sla hore len o 2 stupne(mozno aj preto ze tam neni system)