Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: vlastne usporiadanie a defragmentacia len niektorych suborov

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: vlastne usporiadanie a defragmentacia len niektorych suborov

Defrag-a-file treba?

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    nooo to uz vyzera lepsie, ale uvidime ked vyskusame
    inac ja uz patram nikolko dni a tiez som nieco nasiel, ale este nic neskusal:

citat:
    O&O Defrag je v pohode..ale PerfectDisk ho drti zatial som nenasiel nic lepsie..
    citat:
    aky defrag program dokaze to, co speed disk, a sice natvrdo dat urcite subory na zaciatok disku? vsetky mozne nastroje, co som skusal sa snazia byt rozne inteligentne, ale ani jednemu sa neda povedat "subory x a y chcem mat na zaciatku disku, pretoze z nich potrebujem rychlo citat"
    citat:
    existuje soft, ktory sa vola DefragNT, je sice skaredy a mozno trochu pomaly, ale je to freeware a dokazes si pridefragmentacii vybrat, napriklad ktory subor/adresar chces dat na zaciatok/koniec particie, alebo mozes mimo defragmentacie pomocou Move premiestnovat konkretne subory na konkretne miesta na disku (adresujes clusterom)
    citat:
    me se docela osvedcil Diskeeper od Executive software. umi defragmentovat i MFT a swap, konsolidovat adresare a soucasne take bezi jako sluzba a dokaze si vyhodnocovat jakesi statistiky nazaklade kterych optimizuje.
    citat:
    Výše uvedený Diskkeeper dokonce měří přibližnou hodnotu nárůstu rychlosti čtení fragmentovaných souborů po defragmentaci.
    citat:
    norton speed disk

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    nejako sa mi nedari ten soft zohnat. mas ho? mozes mi uploadnut, alebo ak je nejaky link....

diky

Citace Původně odeslal )(man Zobrazit příspěvek
    nejako sa mi nedari ten soft zohnat. mas ho? mozes mi uploadnut, alebo ak je nejaky link....

diky
    Je to placeny soft a nema koukam ani trial verzi, takze bohuzel nepomuzu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání