Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Vadný pixel na NB

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vadný pixel na NB

Chlapi a nedelate z tech pixelu moc velkou vedu ?

Budte radi ze ten notebook funguje jako celek. Ja osobne bych to teda nemenil ani nereklamoval. Zvlast u notebooku. Jednak si muzete vymenou prihorsit v jine casti notebooku apod. Vetsinou se to resi vymenou celeho notebooku nebo rozdelanim a vymenou displeje. Ja si myslim ze kvuli jednomu subpixelu ktery na tom notebooku pri velikost tech bodu musi byt sotva vididitelny nema cenu se s tim trapit. Jak rikam radsi bezvadny notebook se subpixelem nez dostat vymenou horsi nebo i opotrebovany kus od nekoho jineho. Jenom nazor.

Sam mam LCD Benq T905 19 palcu, ktery byl garantovan na cybexu s 0 vadnymi pixely. Mel jsem moznost si ho bez problemu vymenit, ale celkove byl ok, tak jsem si ho nechal i s tim jednim pixelem vravo nahore. A muzu rict ze nelituju. Stejne jsem to za tyden prestal vnimat.

Tak jen jako offtopic ze neni treba ze vzdy za kazdou cenu honit za 0 vadnymi pixely.
    BBR rulez

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal BlackMC Zobrazit příspěvek
    Chlapi a nedelate z tech pixelu moc velkou vedu ?

Budte radi ze ten notebook funguje jako celek. Ja osobne bych to teda nemenil ani nereklamoval. Zvlast u notebooku. Jednak si muzete vymenou prihorsit v jine casti notebooku apod. Vetsinou se to resi vymenou celeho notebooku nebo rozdelanim a vymenou displeje. Ja si myslim ze kvuli jednomu subpixelu ktery na tom notebooku pri velikost tech bodu musi byt sotva vididitelny nema cenu se s tim trapit. Jak rikam radsi bezvadny notebook se subpixelem nez dostat vymenou horsi nebo i opotrebovany kus od nekoho jineho. Jenom nazor.

Sam mam LCD Benq T905 19 palcu, ktery byl garantovan na cybexu s 0 vadnymi pixely. Mel jsem moznost si ho bez problemu vymenit, ale celkove byl ok, tak jsem si ho nechal i s tim jednim pixelem vravo nahore. A muzu rict ze nelituju. Stejne jsem to za tyden prestal vnimat.

Tak jen jako offtopic ze neni treba ze vzdy za kazdou cenu honit za 0 vadnymi pixely.
    Zkus to takhle vysvetlit cloveku, kteremu to budes v budoucnu prodavat
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

na notesu to taky az tak moc neresim, horsi to je na PDA, kde je to videt yaxvinja
    Všeho chuť

Junior Member Avatar uživatele Hard Atack
    Vliv
    249

ono taky zalezi jak se ten vadny pixel(subpixel) projevuje, nekde to vadi vic nekde min a nekde to ani pri normalnim pouzivani nepostrehnes, ja osobne bych se ten notes pokusil vyreklamovat pokud ti to vadi treba pri praci
    MB: DFI LanParty UT NF4SLI-DR, CPU: AMD Opteron 144@2,5 Ghz, RAM: 1 GB Kingmax Hardcore DDR 500, G.K.: Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 XTX 512MB, HDD: WD Raptor 74 GB, WD3200KS 320 GB,Mechaniky: DVD Rom Samsung, DVD+-RW Teac DV-W58G, Repro: Genius Home Theather 5.1, CRT: Nec FE770, KB: Chicony multimedia, Mouse: Logitech MX510@518, OS: Win XP Pro, Zdroj: Corsair HX520

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50

Pravidla přispívání