Presel jsem z mirandy 0.4 na 0.6 chtel bych se zeptat na par veci..
1) me rozciluje ten zlutej smajlik, kdyz se nekdo pripoji. Jak udelat, aby se pouze rozblikala ta puvodni ikona jako tomu bylo drive?
2) pouzivam ICQ a IRC. pokud se pripojim pouze na jeden protokol, v taskbaru je ikona statusu sediva - jako ze jsem offline. Online je pouze tehdy, pokud se globalne pripojim na vsechny protokoly. Drive to bylo tak, ze jsem byl online i kdyz jsem byl pouze na ICQ. jak k tomu dospet?
3) je nejaka sance, jak hromadne poslat vsem request na autorizaci? kdyz se prihlasim na icq jinde (mobil, notebook) tak vidim tak 10% lidi jmenem a zbytek jenom cisla a offline. Pokud kliknu pravym tlacitkem na kontakt (doma na PC), tak mam moznost vyzadat autorizaci, nicmene i kdyz me pak autorizuje tak tam ta moznost stale je a ja pak nevim, na cem sem, jestli ho uvidim nebo ne. Nasel jsem plugin ktery ma zobrazovat tecku u kontaktu ktery neni autorizovany, ale v originalni mirande ji nevidim, asi to chce nejaky clist_nicer a to mi prijde zase jako zbytecny srani, v jednoduchosti je sila...
4) poslednim problemem je, ze se mi spatne zarazujou skupiny a kontakty na PC/notebook/mobil atd. Mam zaply ICQ server side contact list, na PC(hlavni zdroj) jsem v manage contact nahral vse na server, zapnu to jinde a zase to je rozhazeny, mam tam nesmysly typu Family(kterou opravdu nemam), kontakty jsou rozhazeny no a jeste ke vsemu offline viz bod 3