Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

nesxtuje nejaka stranka kde by se objevovaly alepson prvni beta drivery pro ruzne zarizeni.. webcamery,zvukovky a podobne? hledam marne
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Citace Původně odeslal MeTaN Zobrazit příspěvek
    nesxtuje nejaka stranka kde by se objevovaly alepson prvni beta drivery pro ruzne zarizeni.. webcamery,zvukovky a podobne? hledam marne
    tak treba tady jsou drivery opravdu rychle :

http://www.guru3d.com/
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

TO MeTaN: Myslíš Vista x86 Beta2? Ten ovladač na audio ani nenainstaluju, vychodí to chybu při instalaci, nekompaktibilita info souborů či cosi.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    TO MeTaN: Myslíš Vista x86 Beta2? Ten ovladač na audio ani nenainstaluju, vychodí to chybu při instalaci, nekompaktibilita info souborů či cosi.
    ja to tam vpalil a jde to. neslo to, nakonec jsem to tam mozna daval manualne.. uz nevim ale urcite to je von
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

ja to tam vpalil a jde to. neslo to, nakonec jsem to tam mozna daval manualne.. uz nevim ale urcite to je von
    Zjisti mi prosím přesně jméno toho souboru. Třeba se jedná o jinou verzi.

Btw myslíte že v CZ verzi bude nějak funkční Speech Recogniser? Myslím že bude stejný jako v anglické verzi..
    Byl by někdo ochoten típnout obrázky z Media Centru? Mám Business verzi, tam to bohužel není
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 09.01.2007 v 21:08.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Vista x86 Beta2 takhle se to jmenuje v tom jsou slozky s ovladacema, ktere se musi dat manualne... zadny instalator, jinak co presne chces vyfotit v tom media centru? mimo jine je fakt fajn.. takovy maly internet

...jinak co presne chces vyfotit v tom media centru?
    par screenů z "desktopu" + třeba nejaký meníčko kde je neco na výběr.
    dik
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání