Citace Původně odeslal -melda- Zobrazit příspěvek
Chtěl jsem se zeptat, těch co mají net od Karnevalu a bydlí v bytě, zda zároveň přišli o možnost mít TV ze společné střešní antény. Podle všeho u nás v baráku udělali takové rozvody, které tuto kombinaci neumožňují. Na infolince Karnevalu mi taky řekli, že o signál ze střešní antény přijdu. Pikantní je, že dva známí, kteří mají UPC, ovšem možnost internet+TV ze střechy v pohodě využívají...

Na TV koukám velmi zřídka, čímž mě avizované "odstřihnutí" střešní antény vytáčí. Teď mám stále ADSL (o2), paušál za telefon jsem překousl, neb jsou v celé ČR shodná pravidla, ale u kabelovky mě nutnost platit TV nakrkla, když v případě UPC tato nutnost neplatí. Navíc dvakrát podtrženo, když nyní Karneval a UPC jedno jsou...

Máte s tímto někdo zkušenost? Nejedná se jen o nějaký obchodní fígl a vynucení nákupu další služby?
no, zkus si zjistit u spravce baraku jak to doopravdy je ...
jestli to maj vyreseny tak, ze pouzivaj rozvod STA pro privedeni kabelovky, pak je to celkem jasny ... a s nejakym smesovacem se asi nikdo s**t nebude.
jinak Karneval a UPC jsou uz vpodstate jedno ale UPC BI a Karneval I jsou oddeleny site. nikdo neni tak rychlej, aby za dva mesice (a jeste pres vanoce) sloucil dve takhle velky site ...