Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Chtěl jsem se zeptat, těch co mají net od Karnevalu a bydlí v bytě, zda zároveň přišli o možnost mít TV ze společné střešní antény. Podle všeho u nás v baráku udělali takové rozvody, které tuto kombinaci neumožňují. Na infolince Karnevalu mi taky řekli, že o signál ze střešní antény přijdu. Pikantní je, že dva známí, kteří mají UPC, ovšem možnost internet+TV ze střechy v pohodě využívají...
Na TV koukám velmi zřídka, čímž mě avizované "odstřihnutí" střešní antény vytáčí. Teď mám stále ADSL (o2), paušál za telefon jsem překousl, neb jsou v celé ČR shodná pravidla, ale u kabelovky mě nutnost platit TV nakrkla, když v případě UPC tato nutnost neplatí. Navíc dvakrát podtrženo, když nyní Karneval a UPC jedno jsou...
Máte s tímto někdo zkušenost? Nejedná se jen o nějaký obchodní fígl a vynucení nákupu další služby?
i7-2600K, LGA1155
no, zkus si zjistit u spravce baraku jak to doopravdy je ...
jestli to maj vyreseny tak, ze pouzivaj rozvod STA pro privedeni kabelovky, pak je to celkem jasny ... a s nejakym smesovacem se asi nikdo s**t nebude.
jinak Karneval a UPC jsou uz vpodstate jedno ale UPC BI a Karneval I jsou oddeleny site. nikdo neni tak rychlej, aby za dva mesice (a jeste pres vanoce) sloucil dve takhle velky site ...
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
O slučování není pochyb, spíš jsem to myslel ve dvojím přístupu k odstřižení střešní antény...
Dík za re, od člena výboru SV mám toto:
karneval je zaveden tak, ze si do stupacek pridali vlastni rozvodne skrine vedle skrini STA. Pokud s nima sepises smlouvu, tak tvuj sta kabel vypoji z nasi a strci do sve. Takze v z tve STA zasuvky "potece" neco, cemu rozumi jen jejich krabice ze ktere je vyvod do televize a ethernet. Par desetikorun mesicne das za elektriku do jejich "krabice", kterou podle smlouvy nesmis vypinat.
Naposledy upravil -melda-; 09.01.2007 v 11:10.
i7-2600K, LGA1155
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)