Citace Původně odeslal Sasa Zobrazit příspěvek
Se zlozvyky vypestovanymi v Pascalu budes mit mene problemu pri programovani v C#.
Vim ze Packal neni nejlepsi zaklad
Ale z duvodu ktere jsem vyse uvedl i s prihlednutim k tomu CO chci tvorit, je pro me .NET nesmysl, minimalne z toho duvodu, ze cilovy program bych nemohl prenaset na ostatni (rozumej zastarale) PC.

K tomu .NET a vyvoji v programovani - nechtel jsem vyvolat flame o tom "co je lepsi". Ale vazne by me uprimne zajimalo, v cem by bylo pro mne jako potencionalniho programatora, nebo uzivatele lepsi na rozdil od klasickeho pristupu

Ohledne tech 100 radek kodu jak psal MEluZíNa, tomu nerozumim... Mozna v dobach WinAPI, ale s MFC to byla uz otazka nekolika kliknuti V cem je to v .NET lepsi?

Nerozumim taky jedne veci - pokud napr. moje programy budou vyuzivat nejakou "centralni" .NET 2.0 library a user si nasledne preinstaluje .NET 3.0, tak mu "mozna" prestane neco jet, neco se bude chovat malicko jinak,.. Ono totiz pri vyvoji .NET by muselo byt priserne tezke zachovat zpetne 100% kompatibilitu, takze je to IMHO nerealne, jinak by velikost baliku rychle rostla na rozdil od rychlosti. Moje predstava je, ze to je podobne jako vyvoj HTML - proste napisu stranky 100% fungujici v danem prohlizeci, pak prijde nova verze a neco je najednou trochu jinak. Jestli se pletu, tak me opravte - tohle jsou jen moje uvahy, ale pokud na tom neco je, tak potes koste az nekde pojede cca 80% firemnich aplikaci pres .NET