No jeste mam v Pardubicich pioneera, tj. bych mohl vzit zesiky 2 - neni mi ale zcela jasna metodika testovani - nez prepojis bedny a vstupy, tak k radosti Erdy zapomenu, jak hral ten puvodni zesik![]()
No jeste mam v Pardubicich pioneera, tj. bych mohl vzit zesiky 2 - neni mi ale zcela jasna metodika testovani - nez prepojis bedny a vstupy, tak k radosti Erdy zapomenu, jak hral ten puvodni zesik![]()
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Odvoz z Prahy by byl příjemný. Uberguru ten termín si samozřejmě řekni jak se ti to hodí ani s tim nespěchej, klidně v půlce února ok. Mám totiž taky zkouškový, takže času fůra
. Takovejhle test se přeci nekoná každej rok
.
Narovinu říkám, že mě toto docela pobavilo. Ale metodika bude ještě horší
.
Nejdříve se poslechnou po sobě všechny zesilovače (počet, délku a výběr skladeb nechám na vás). A pak pustím jeden z těch zesilovačů a vy mi řeknete, kterej sem pustil, jakej pustím budu vědět jen já, aby vás to při poslechu moc neovlivňovalo a nezvyšovalo rozdíly mezi zesilovači. Nevím kolik se nakonec sejde zesíků, jsem ochotnej udělat z nich menší skupinky například po třech, přece jen rozeznávat od sebe 5 zesilovačů, už by se vám nemuselo povést
![]()
Pašák erda.
Svoje zesiky poznam podle charakteristickeho chrasteni pri manipulaci s regulatorem hlasitosti![]()
![]()
Mozna to bude znit jako vymluva (to bude tim, ze to vymluva skutecne je), ale ten rozdil je nejvice patrny pri delsim poslechu na "naposlouchanejch" bednach.
Doufam ze uberguru uz si komurku trosku akusticky vylepsil, minule to na me bylo takove moc basove![]()
![]()
Uvidime, snad ten termin vyjde, hlavne bych rad kdyby dorazil dee a ja si mohl poslechnout HD580 + kvalitni sluchatkovy zesik.
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
bedny se daj umistit dale z rohu...takze to nebude problem, ale nemuzu za to, ze ma Caleb v bednach jen vejskace a stredaky..na basaky mu nezbylo, takze...nevi co je to bas..)))
Naposledy upravil uberguru; 07.01.2007 v 17:44.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
Pašák erda.
Připojuju se k Erdovi s prosbou o návrh termínu. Jen ne přístí víkend, to budu pravděpodobně mimo Prahu. Vezmu s sebou i nový kabel k 580 - můžete porovnat, zda jen podléhám očekávání nebo zda uslyšíte stejné zlepšení jako já...
ahoj .... pokud by bylo místo, určitě bych o tom také popřemýšlel, už jen ze zvědavosti. Na hudbu jsem docela ulítlej. Přispět můžu leda tak Aureon space 7.1@Terratec prodigi 7.1 a KOSS UR40![]()
Díky bože za křemík
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)