Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Srovnávací test pro jezdce z threadu ESI@pct:

Standardní Srovnávací test pro jezdce z threadu ESI@pct:

Takze panove, pomalicku se zacina blizit jaro a tem kdo tak hrdinne zapolili, s tim jestli je znat rozdil mezi zvukovkou, zesikem na referencnich repro nebo sluchadlech sem slibil prostor pro moznost otestovani. Predbezne vyhled tyden-14dnu, jsem po stomachirurgickem uletu a cely svatky sem nespal a nejedl za tyden bych mohl byt celkem fit, proto prosim o prihlaseni ucastniku vcetne toho co privezou. Upresnuji misto konani teto (LANsoundsession) Ricany u Prahy.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Standardní Re: Srovnávací test pro jezdce z threadu ESI@pct:

Erda hlásí účast, ale beru jen Kossy PP a Audigy4, zesík tahat 200km vlakem nehodlám.

Hlavně to chce nějakýho hodnýho pražáka s dalším zesíkem no .

//edit, mám vzít i sluchátkáč, ten bych snad ještě uvez
    Naposledy upravil Erda; 04.01.2007 v 15:51.
    Pašák erda.

JJ klidne vzit i sluchatkac, protoze se porovna s Deekayovym..jestlize bude ucast. Dale bych malinko zatlacil na Caleba at vezme zesak a na Dismembra to same.

Senior Member
    Vliv
    306

Pokud bude čas, na chvilku bych se stavil, na zesík se delší dobu chystám, aspoň nachytám inspiraci.

Jestli má někdo zájem , můžu s sebou vzít notas + Echo Indigo dj + Senny 580, případě i další sluchadla, co mám doma (Philips HP 910 a Senny 457) a pár DVD-Audio na testování.
    Naposledy upravil Kankal; 04.01.2007 v 18:40.

Můžu nabídnout Sennheisery 595 a docela by mě zajímalo srovnání s jinýma sluchátkama, protože mám pocit, že hrajou nějak divně.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Hmm, nabidka je to lakava... jen nevim jak budu mit cas. Prestoze ma zkouskove 6 tydnu, tak bych rek, ze to neni nejlepe zvoleny termin... uvidime.

Ted se nabizi dalsi otazka: Mam vam co nabidnout?

Takove klasiky jako "hi-fi" vez - midi system aiwa preskocim a vrhnu se rovnou na moje "skvosty".
    Takze....

zvukovka M-Audio Revolution 5.1
    sluchatka Sony MDR-CD470
    zesicek Pioneer A-204R

... otazka zni: Za podminky, ze bych mel cas, ma vubec cenu neco z toho tahat? Mel by nekdo zajem?

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Hlavně záleží, na kolik lidí se cítí hostitel. Myslím, že limit se bude pohybovat okolo 4-5 lidí, no jak řekne uberguru. Primární bude srovnávání zesilovačů popř. zvukáren. Osobně bych byl přesto nerad, kdyby někdo jako frelichl se nemohl zastavit, biť jen na chvíli, když už bude taková šance porovnávat různé hifi komponenty.
    Pašák erda.

na kankala mam reference od negryka, takze OK no problem, frelichl neznam, ale jestli erda tvrdi ze ok taktez no problem, monsoon zname se z IRC no problem. Calebe ty se nezatloukej nastartujes skodovku a prijedes za strejdou. Dismembered ty kamarade spolu sme se dost nadelali kolem koupe tveho sterea, takze ocekavam ze za stryckem tez prijedes. Deekaye nutit nebudu Zilla se ho furt zastava jak toho ma moc a jak moc je busy(vyignoroval mi autorizaci icq fuj), ale kdo asi neni, takze jestli se tenhle Fordi strejda rozhodne udela mi jedine radost.

Citace Původně odeslal uberguru Zobrazit příspěvek
    frelichl neznam, ale jestli erda tvrdi ze ok taktez no problem
    Erda mě taky nezná :). Jinak kdyby bylo to nešlo (případně, kdybych já nemohl z časových důvodů), tak se nic neděje, moje sluchátka nejsou zrovna to pravý ořechový pro takovej test, jen jsem je nabídnul k dispozici.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Sakra, hrozně rád bych se dostavil, mohl bych nabídnout C320BEE, popřípadě ještě Denon DRA-365RD + Denon DCD-615 a Onkyo DV-SP-403E. No a Velodyne VX-10 II, Behringery nemá cenu brát, poněvadž uberguru má ty samé, jen výkonnější. Velký problém je bohužel transport

Abych nezapomněl, velice děkuju za pozvání.
    Naposledy upravil Dismembered; 07.01.2007 v 11:28.
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    317

Deekaye nutit nebudu Zilla se ho furt zastava jak toho ma moc a jak moc je busy(vyignoroval mi autorizaci icq fuj), ale kdo asi neni, takze jestli se tenhle Fordi strejda rozhodne udela mi jedine radost.
    Noo tak tady se sam sebe musim zastat, zadnou autorizaci sem nevyignoroval, nevim ze by me nejaka prisla Nicmene samozrejme pokud to bude v mych silach tak prijdu s DAC/zesikem a mejma obstaroznima HD580. Osobne bych urednostnoval radsi termin za 14dni, pac sem ted fest nachcipanej a nerad bych to tam roznasel.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Citace Původně odeslal uberguru
    Calebe ty se nezatloukej nastartujes skodovku a prijedes za strejdou.
    Vse peclive sleduju, lec tou dobou budu mit zkouskove, nejsem schopen svou ucast ci neucast potvrdit drive nez par dnu pred konanim
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

ad)Caleb - to ze je zkouskove je mi znamo, ale puldenni odreagovani muze jedine prospet veci.

ad)Dismembered vezmes jen NADA to prezijes.

Primou dopravu na misto sem schopen pro Caleba i Dismembera + Erdu zajistit z Prahy autem, ale musim teze zajistit termin aby byl prazdnej barak coz neni uplne jednouchy idealni by byla 1denni dovolena v tydnu..coz uz by se u takove seslosti dalo mozna zvazit. U mne od 15.1. az do konce ledna probihaj nejvetsi zakazky takze sem ted taky neschopnej cokoliv presne slibit predem. Pristi vikend slavim narozky to je taky slabsi termin. Takze nechame to stale otevrene dokud se nenajdou alespon Caleb s Dimembrem se zesakama, jinak to nema cenu, ja kvuli Vam prece nebudu kupovat bazarovy a v Praze i na baraku mam ten samej typ.)))

No jeste mam v Pardubicich pioneera, tj. bych mohl vzit zesiky 2 - neni mi ale zcela jasna metodika testovani - nez prepojis bedny a vstupy, tak k radosti Erdy zapomenu, jak hral ten puvodni zesik
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595

Odvoz z Prahy by byl příjemný . Uberguru ten termín si samozřejmě řekni jak se ti to hodí ani s tim nespěchej, klidně v půlce února ok. Mám totiž taky zkouškový, takže času fůra . Takovejhle test se přeci nekoná každej rok .

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    neni mi ale zcela jasna metodika testovani - nez prepojis bedny a vstupy, tak k radosti Erdy zapomenu, jak hral ten puvodni zesik
    Narovinu říkám, že mě toto docela pobavilo . Ale metodika bude ještě horší .

Nejdříve se poslechnou po sobě všechny zesilovače (počet, délku a výběr skladeb nechám na vás). A pak pustím jeden z těch zesilovačů a vy mi řeknete, kterej sem pustil, jakej pustím budu vědět jen já, aby vás to při poslechu moc neovlivňovalo a nezvyšovalo rozdíly mezi zesilovači . Nevím kolik se nakonec sejde zesíků, jsem ochotnej udělat z nich menší skupinky například po třech, přece jen rozeznávat od sebe 5 zesilovačů, už by se vám nemuselo povést
    Pašák erda.

Svoje zesiky poznam podle charakteristickeho chrasteni pri manipulaci s regulatorem hlasitosti
    Mozna to bude znit jako vymluva (to bude tim, ze to vymluva skutecne je), ale ten rozdil je nejvice patrny pri delsim poslechu na "naposlouchanejch" bednach.
    Doufam ze uberguru uz si komurku trosku akusticky vylepsil, minule to na me bylo takove moc basove
    Uvidime, snad ten termin vyjde, hlavne bych rad kdyby dorazil dee a ja si mohl poslechnout HD580 + kvalitni sluchatkovy zesik.

bedny se daj umistit dale z rohu...takze to nebude problem, ale nemuzu za to, ze ma Caleb v bednach jen vejskace a stredaky..na basaky mu nezbylo, takze...nevi co je to bas..)))
    Naposledy upravil uberguru; 07.01.2007 v 17:44.

bedny se daj umistit dale z rohu...takze to nebude problem
    Hlavně to ce dobré tlumení.

ale nemuzu za to, ze ma Caleb v bednach jen vejskace a stredaky..na basaky mu nezbylo, takze...nevi co je to bas..)))
    Já také rád zvuk hezky od spoda

Jinak píšu sem, aby náš plánovaný srazík nepropadl pouze historii bez samotného uskutečnění. Uberguru, zkus už napsat nějakej ten termínek
    Pašák erda.

Senior Member
    Vliv
    306

Připojuju se k Erdovi s prosbou o návrh termínu. Jen ne přístí víkend, to budu pravděpodobně mimo Prahu. Vezmu s sebou i nový kabel k 580 - můžete porovnat, zda jen podléhám očekávání nebo zda uslyšíte stejné zlepšení jako já...

Member
    Vliv
    267

ahoj .... pokud by bylo místo, určitě bych o tom také popřemýšlel, už jen ze zvědavosti. Na hudbu jsem docela ulítlej. Přispět můžu leda tak Aureon space 7.1@Terratec prodigi 7.1 a KOSS UR40
    Díky bože za křemík

primárně sháním alespoň dva jezdce se zesilovačema..slušné třídy...navíc sem teď sklolenej nějakou chřipkou, takže nejsem k použití. Ještě to zkusím znova svolat až se proberu z choroby, ale jakmile nebudou k testování alespoň 3ks zesilovačů což by odpovídalo Caleb, Dismembered atd...nemá cenu toto řešit.

No ja mam Aldax 2x SPS 50, LM4780 a EZK MOSFET, ale tezko se k vam dostanu...
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Test detonatoru pro Ti4200
    Založil Atila v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.10.2003, 22:01
  2. Prg pro HW test srv (zátěžový)
    Založil Gorak v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.08.2003, 16:36
  3. Test 65 chladičů pro Socket A !!!
    Založil Somir v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 6