Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal BlackMC Zobrazit příspěvek
    Nevite nekdo kam zmizelo tlacitko Up z Windows Exploreru alias Alt+sipkanahoru stale funguje ale toolbar button je pryc bez nahrady.
    Omlouvam ze s tim opet otravuju, ale to jsem jedinej kdo to tlacitko pouziva ?

Ja nechapu cim ho mam nahradit ?

Jsem zvykly pouzivat prochazeni po disku pres Mycomputer C: atd ... nebo pres Windows Explorer.

A nechapu jak se dostat o adresar vyse... pomijim back a klikani do Folders vlevo.

Prosim pomozte mi, ja uz fakt nevim. Na dialogach pro vyber adresare to zustalo, ale ve windows exploreru to neni a ekvivalent nemuzu najit. Treba to jen neumim nastavit, aby se objevilo (doufam...)

BTW odjinud treba se nekomu bude hodit toto
    msconfig zalozka Tools
    Je toho tam vic ale dulezita je treba Disable UAC User Account Control
    Naposledy upravil BlackMC; 03.01.2007 v 13:30. Důvod: btw+ presunuti citace
    BBR rulez

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    304

Omlouvam ze s tim opet otravuju, ale to jsem jedinej kdo to tlacitko pouziva ?

Ja nechapu cim ho mam nahradit ?

Jsem zvykly pouzivat prochazeni po disku pres Mycomputer C: atd ... nebo pres Windows Explorer.

A nechapu jak se dostat o adresar vyse... pomijim back a klikani do Folders vlevo.

Prosim pomozte mi, ja uz fakt nevim. Na dialogach pro vyber adresare to zustalo, ale ve windows exploreru to neni a ekvivalent nemuzu najit. Treba to jen neumim nastavit, aby se objevilo (doufam...)

BTW odjinud treba se nekomu bude hodit toto
    msconfig zalozka Tools
    Je toho tam vic ale dulezita je treba Disable UAC User Account Control
    pouzivej treba Total Commander a mas to...
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Unhappy Re: Vista-is that our future?

no dik ....
    ja nemuzu uverit ze to nema jine reseni. To jsem jedinej na planete kdo pouzival tlacitko Up a ve Viste mu chybi ?

Tak koukam ze sam nejsem
    http://episteme.arstechnica.com/eve/...m/168007042831

Citace Původně odeslal MikeD Zobrazit příspěvek
    pouzivej treba Total Commander a mas to...
    Naposledy upravil BlackMC; 04.01.2007 v 16:41.
    BBR rulez

Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Vliv
    251

Nejsi jedinej.
    Ale bud rad, ze jsi nedostal odpoved: "Pouzivej Linux..."
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

V tom foru jsem nasel link na zajimavej a starymu exploreru dost podobnej
    http://zabkat.com/x2lite.htm

Zatim se zda ze by se to s nim dalo vydrzet lepe nez s klonama norton commanderu v podobe Total nebo Servat Salamander.

Citace Původně odeslal Prtik Zobrazit příspěvek
    Nejsi jedinej.
    Ale bud rad, ze jsi nedostal odpoved: "Pouzivej Linux..."
    BBR rulez

Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Vliv
    251

V tom foru jsem nasel link na zajimavej a starymu exploreru dost podobnej
    http://zabkat.com/x2lite.htm

Zatim se zda ze by se to s nim dalo vydrzet lepe nez s klonama norton commanderu v podobe Total nebo Servat Salamander.
    Ale kvuli jedne sipce instalovat dalsi soft...
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

tak ja jsem taky presel na visty a az na to ze by bodla dalsi giga ram jsem z toho cely nakrivo uz od vanoc moc se mi to libi.. nejvis teda ty zive nahledy, sklo efekty, atd.. pro nektere proste ty serepeticky.. jede mi to docela dobre na sestave v podpisu. a visty mi (pridelili skore 3.2) coz asi neni moc.. kolik mate vy? a s jakou sestavou? ale ted k veci porad mi nejede to pocasi v bocni liste.. pise to service not available.. nastavoval jsem ruzne mesta ale nic
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání