A proto Prescott skončil na 3.8 GHz, že?
Což je velmi podobný problém, vzhledem k fyzické vzdálenosti, že?
Ze statistiky plyne, že bude vždy horší než u single-core. Proto i výrobní náklady budou vyšší.
A proto mají prodávaná vícejádra nižší frekvenci než jednojádra, že?
Nikdy to ale nebude platit u stejné frekvence, a tedy i stejného single-threaded výkonu.
To snad dá rozum, ne? Nechceš se za chvíli bavit o tekutým héliem chlazených dual-core vs. při pokojové teplotě provozovaných single-core?
No a co? Features jsou nezajímavé, důležitý je výkon. Možná tebe zajímá HyperThreading, ale já osobně bych klidně bral 386ku, pokud by byla rychlejší než C2D.
No a? Tady jde o poměr cena/výkon. Pokud ho má něco horší, pak se to logicky nevyplatí (pokud to nevede k adekvátním úsporám času). Tedy ani takový produkt firmy A by nevyšel z porovnání dobře.
Ty jsi úplný demagog! Srovnáváme procesory s podobnou cenou (= s podobnými náklady). Je samozřejmě jasné, že rychlé C2D nemá ze strany A64 konkurenci. Obdobně ale nemá A64 konkurenci ze strany C2D, protože je prostě o hodně levnější. Srovnej si výkon při stejných cenách, to je relevantní porovnání.
Huh? Chci přece projekt s nejvyšším NPV a nejvyšším poměrem NPV/CF0. Na dobrý projekt ti v pohodě půjčí banka.
Přesně stejnou dobu si výrobce CPU počká na peníze ode mě.
Dobře, pokud se chceš držet termínů přesně, tak ILP zůstane stejné, jen výkon se sníží.
Ano... a já jen dodám, že single-core může mít vždy díky fyzikálním zákonům frekvenci vyšší než dual-core.
DC má úplně stejný ILP jako single-core.
Přijde mi, že se snažíš záměrně překrucovat a evidentně nejsi schopen akceptovat, že za dual-core se prostě platí. Už mě nebaví ztrácet tady čas, protože to bych ti mohl argumentovat pořád dokola a stejně by to nikam nevedlo. Ani jeden můj argument nedokážeš vyvrátit, namísto toto překrucuješ a taháš sem cosi o špičkovém výkonu bez ohledu na cenu. Jsem ochoten bavit se pouze o racionálním rozhodování.