Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
Já měl Spirita na Expertu a pohoda... otázka pasivního uchlazení je IMHO individuální a já bych do toho nešel...
tak procik mam mimochodem tvuj od paika
no ja mam chiefteca, takze s mistem ani na pasiv by nemel bejt problem.. spis by me prave zajimalo jestli toho thermalrighta nekdo testova, pri otevreny/zavreny case, s airflow/bez airflow jak to vlastne uchladi
spirit je fajn,ze jak zacne leto a teplota v pokoji jde na 27° tak si to pohlida sam.. a muzete mi porovnat tichost toho spiritu s nejkym vetronem ? pac,ze neni slyset v kompu, kdyz ale jedou disky je pro me informace dost o nicem :/
ja mam disk s AAM na low v home made silent boxu, takze je velmi tichej, presto nemuzu rict,ze je neslysnej ,stejnetak sem nevidel neslysnej vetrak..

jenom pasiv za 700,- se mi moc nechce to je pravda, ten spirit vypada zatim o dost zajimavejc,ale treba mi tedka nekdo vychvali HR-05tku az do nebes
OT:2Jbrachtl fortrona s 12cm fanem sem mel jednou na test v kompu a je to rvout jak svina takze musel z domu kdyby ho ten spirit prerval tak by to byla slusna helikoptera