zajimalo by me cim je nejlepsi chladit sli dr-expert ? prislo mi zbytecny zakladat novej topik, jelikoz je hodne podobna... ale ma lehce jinej loyout,takze by meli bejt i trochu jiny moznosti(doufam,ze levnejsi),
takze pasivni therlamright HR-05 sli.. vypada skvele,ale 700,- :/ mozna by sedela i non-sli verze, ve specifikacich na thermalright strankach neni ani,ze jde ani,ze nejde,ale nekde sem myslim zahlid fotku kde byl na ty expert desce (akorat nevim jestli neprekazi druhymu pci-e 16x slotu.. ten stoji 600,-
pak je tu extreme spirit II,vypad moc dobre, ale pasiv mi prijde dost maly :/ takze kdyz bych sundal vetrak - zkousel nekdo jestli se uchladi pouze pruvanem v case ? stoji 500,- coz uz zacina bejt prijatelny a tvrdite,ze je "tichej"
tyhle vsecky se tu uz resily,ale otazka je jestli existuje jeste neco,co na ultru-d nesedi a na expertku by to slo a bylo to levnejsi/lepsi ?
jeste je moznost koupit nejakej HT pasivek,ale to bude tak za 500,- a 200 usetrit proti thermalu za to vsecko rezani mi prijde na prd
am nekdo nejaky napad?