kdyz jsi lakomy tak to staci...jinak na DK je idealni reciever od yamahy tam ovsem pocitej s +- 1x takovou cenou.
kdyz jsi lakomy tak to staci...jinak na DK je idealni reciever od yamahy tam ovsem pocitej s +- 1x takovou cenou.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W
Tak nakonec se rozhoduji mezi těmito dvěma AVR:
PIONEER VSX-416-K - http://www.videoexpert.cz/av-prijima...neer-vsx-416-k - 6690,-
a
YAMAHA RX-V359 B - http://www.videoexpert.cz/av-prijima...maha-rx-v359-b - 7190,-
SONY STR-DG 500 ale zase má dekodéry DD EX, DTS-ES (discrete/matrix/neo:6), DPL IIx, DTS 96/24 což u těchto jsem nenašel.... ale zase více lidí je chválí....
Doporučíte mi teď konkrétně který model? jsem z toho zmatený
A ještě jako laik.... u subwooferu je napsáno: "Připojení k zařízení, jež je vybaveno pro sobwoofer s řízenou úrovní propojte signálovým kabelem cinch-cinch... Pokud je řídící zařízení vybaveno jen jedním výstupem se sečtenými kanály propojte tento konekor s jedním vstupním konektorem subwooferu."
Hmm nevim co to znamená, ale pokud mi oči slouží dobře tak oba nahoře napsané AVR mají jen jeden výstup pro subwoofer... nevím jestli je kvalita tedy horší nebo se jen jedná o různý druh přenosu signálu. A ještě jsem nějak nepochopil do kterého toho konektoru bych to případně měl připojit (červený nebo bílý) a nebo jestli je to jedno
Propojit AVR s DVD pomocí optiky nebo koaxu?....
A ještě pro pobavení ostatních.... nějak jsem dodnes nepochopil (neměl jsem zatím důvod se tomu věnovat) jak připojit přes ten AVR stávající TV... tedy pokud to jde např. moje stávající TV má pouze vstup SCART a to je všea pokud by to šlo tak co s reproduktory u TV? prostě je vypnout nebo se vypnou automaticky při přehrávání DVD a jsou aktivní jen u TV?
Díky za jakoukoliv radu nebo jen nakopnutí..... jinak pročítám samozřejmě i jiná fóra, ale zde se mi dostává přece jen vysvětlení lehčí k pochopení...
Naposledy upravil DAFER; 29.11.2006 v 20:36.
MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W
na recieverech budes mit jeden cinch vystup na subwoofer...takze kabel cinch-->cinch staci. Mam pocit ze yamaha je velmi slusna od RX659 vyse http://www.studioline.cz/?eshop_menu...5941&e_cat=964
snaz se jit postupne po modelech dolu - tak aby meli pro tebe vyuzitelne veci a cenu.
DVD si propoj tim co je pro Tebe dostupnejsi, neni moc relevantni v teto cenove kategorii resit koax/optika.
Hmm ale ta cena13.000,- je prece jen moc... podle me je to pro ty repro zbytecne a ja opravdu jenom filmy na DVD sem tam hudbu ale to je vse ... audio maniak co si porizuje sestavy za desetitisice nejsem.... a nemam na to ani prostory ale samozrejme diky... beru to jako ze ta Yamaha je dobrej kousek... nerikam vynikajici ale asi dobrej
a jak je to s tou TV? jde to nejak propojit nebo proste je to pouze pro DVD a další přehrávače?
Ted jsem ho dokonce našel tady a za super cenu !!!
http://www.pixmania.cz/cz/cz/270280/...video-5-1.html - 5477,- !!!!
Naposledy upravil DAFER; 30.11.2006 v 17:31.
ja sem rikal..jen to ze toto uz je dobrej kus....takze se snaz jit sestupne dolu a sleduj parametry a zaraz se na nejake rozumne hranici, k tv samozrejmne je k dostani adapter scart/svhs nebo 3 cinch.
jen prosim jeste posledni radu.... jak poznam ze moje stavajici TV ma SCART vstupni i vystupni..... ma jenom jeden EURO-SCART s 21 vývody (opsáno z manuálu - tzn. zapojeno všehch 20 konektorů - 1 nezapojen) nerad bych to pripojil k tomu AVR a uvidel jen "kour" a nicnebo to nemohu znicit? ¨
SCART kabel na 3 cinche stoji cca 150 to klidne zkusim ale mam z toho strach......
Jo a pokud by to slo jak na ty repro v tv? budu je muset vypinat nebo to udelaji samy?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)