Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Fortron ATX-400PNF 400W ......ventilator

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    38
    Vliv
    292

Standardní Re: Fortron ATX-400PNF 400W ......ventilator

Citace Původně odeslal jbrachtl Zobrazit příspěvek
    mam taky 400W od Fortrona (12cm fan) a jeho airflow me s*re. "modoval" nekdo tento zdroj nejak?? chtel bych tam zkusit strčit třeba jný 12cm fan s ledkama a nižšíma otáčkama. ale pak aby se nepřehříval...

no jen mam dotaz jestli tohle nekdo nejak řešil?

diky
    ja tam misto toho puvodni dal tento

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35894

a zapojil ho na 7V a je opravdu potichej....hdd ho bez problemu prehluci
    hodne dlouho jsem to pozoroval jestli se neprehriva a myslim ze tobez problemu uchladi
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Citace Původně odeslal Fleak Zobrazit příspěvek
    ja tam misto toho puvodni dal tento

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35894

a zapojil ho na 7V a je opravdu potichej....hdd ho bez problemu prehluci
    hodne dlouho jsem to pozoroval jestli se neprehriva a myslim ze tobez problemu uchladi
    2Fleak:

no super, to jsem potreboval vedet, ale jeste dotaz. nejsem nejaky elektrikař nebo tak neco a ani doma nemam pájku natož měřák...je mozný to pripojit nejak jako do konektoru? sry za lamackej dotaz, ale zdroj jsem nikdy nemodoval ani nerozebíral

THX
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

2Fleak:

no super, to jsem potreboval vedet, ale jeste dotaz. nejsem nejaky elektrikař nebo tak neco a ani doma nemam pájku natož měřák...je mozný to pripojit nejak jako do konektoru? sry za lamackej dotaz, ale zdroj jsem nikdy nemodoval ani nerozebíral

THX
    Ventilator zapojis do dvou krajnich zdirek molexu(tedy mezi 12V a 5V). Neni to sice ciste reseni(stare neznackove zdroje muzou s jistou minimalni pravdepodobnosti shoret), ale 99.999% lidi to tak pouziva a nikdo si nestezuje.

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    Ventilator zapojis do dvou krajnich zdirek molexu(tedy mezi 12V a 5V). Neni to sice ciste reseni(stare neznackove zdroje muzou s jistou minimalni pravdepodobnosti shoret), ale 99.999% lidi to tak pouziva a nikdo si nestezuje.
    no hezke, dik za info, ale jak to v tom molexu upevnim aby ty vodice z molexu nevypadly = prestal se tocit vetrak = z fortrona topinka?

no hezke, dik za info, ale jak to v tom molexu upevnim aby ty vodice z molexu nevypadly = prestal se tocit vetrak = z fortrona topinka?
    No idelane na ty dva dratky z vetraku nasadis opacne pohlavi molexu, tam uz si ty dratky nacvakas jak chces a sparis je

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    38
    Vliv
    292

ja mel to upevneni na molex bez problemu protoze ten FAN kterej jsem tam daval koncil jak klasickym 3-pin konektorem tak i molexem....no a pak stacilo jen v tom molexu prehodit ty vnitrky aby to dalo tech 7 V

jinak jak to psal jedik tak je to spravne...jen pro upresneni cervenej(FAN) do zlutyho(zdroj) a cernej do cervenyho
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

ja mel to upevneni na molex bez problemu protoze ten FAN kterej jsem tam daval koncil jak klasickym 3-pin konektorem tak i molexem....no a pak stacilo jen v tom molexu prehodit ty vnitrky aby to dalo tech 7 V

jinak jak to psal jedik tak je to spravne...jen pro upresneni cervenej(FAN) do zlutyho(zdroj) a cernej do cervenyho
    dekuji, moc cenné info

edit:

..no a pak stacilo jen v tom molexu prehodit ty vnitrky aby to dalo tech 7 V
    jaky vnitřky myslis 2hy a 3ti vodič v molexu? snad se prehazuje 1 a 4 dle jediho ne?
    Naposledy upravil -jb-; 27.11.2006 v 13:31.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Starsi Fortron 300W BTV vs novy 400W EC 12cm
    Založil G_R_E_E_N v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 25.11.2005, 03:43
  2. KME CX-Y562 ATX 400W LPA P4, 15cm FAN > ZMĚNA !
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 14.07.2005, 15:25

Pravidla přispívání