Je dobré tenhle fenomén správně pojmenovat - XS forum je jedno z tisíce a na každém foru na světě se dočteš něco jiného. Informace z jakéhokoliv fora jsou omezené a na složení celého obrázku nestačí, tím méně jeden post.
Často je potřeba číst hodně, než člověk najde, co je pro něj podstatné, dobrý příklad je např. Asus vs. Gigabyte na mobilní platformě - já tvrdím, že Asus N4L-VM DH je sračka, zatímco po světě jede hodně a chvály je také dost. Až když se zahrabe víc, zjistí se, proč to tvrdím.
To zřejmě není příklad těchhle desek a osobní preference a štěstí na kus je důležitější. Zajímalo by mě, kolik z lidí, kteří do úmoru řeší, která fošna dá FSB600 a která "jen" FSB500 to na těchhle hodnotách provozuje. Minimum.
btw: kdybych měl za posledních cca 5 let říct něco ke Gigabytu a k Asusu, tak bych asi jen suše konstatoval, že Gigabytu se "občas" něco nepovede, zatímco Asusu se "občas" něco povede. A z té zkušenosti (a taky od té doby, co mi během jednoho týdne zdechlo všech 5 kusů P4C800 - tedy super vychválených "dokonalých" mobo) mi domů od Asusu nic nesmí.
(trošku OT, ale snad nevadí)
BeachKEN: stejně je jedno, co si koupíš. Shledáš to nedostatečným, pak vystřídáš všechny alternativy a nakonec se možná vrátíš k té první. Nebylo by to poprvé, ne?![]()