Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
Musím souhlasit s janem555 - úroveň chování k zákazníkovi jde v CC prudce dolů a IMHO už dávno není opodstatnění pro jejich vyšší ceny.

Nebudu tu pitvat čerstvé zážitky, kdy mi byla několikrát zrušena objednávka s tím, že "dodavatel uvedl chybnou cenu" a tak ta jejich v ceníku vlastně neplatí.

Horší je, že už ani reklamace nejsou co bývaly. Teď jsem nakoupil komponenty na další stavěný komp s Conroe pro kamaráda (už pátý v pořadí). Sestavil jsem mašinu a nic. Taxem začal postupným vyměňováním hledat vadnou komponentu a ukázalo se, že nejede deska. Reklamace byla tristní - přestože deska nikdy ani nepostla, byla na základě "podezření na mechanické poškození" odeslána k posouzení dodavateli s očekávanou dobou řešení 2-3 týdny!!! Podotýkám, že se ke komponentám chovám až s obřadnou úctou a NIKDY jsem nic mechanicky nepoškodil.

Největší prča je, že jsem druhý den vyzkoušel ve svém kompu i RAMky z té dodávky, a oba (!!!) moduly v DCH kitu jsou mrtvé!!! Mám podezření, že jsem dostal nějaké kusy z RMA, takže jsem moc zvědav, co mi na tuhle reklamaci řeknou dneska... tam už snad mechanické poškození ani není možné...
Myslíš kingstony 750Mhz? no já jsem měl jeden modul mrtvý, dva týdny čekání. A to jsem vzal od CC jenom proto, že to chtěl známý, protože paraxodně nerad čeká na reklamace dlouho jak tomu bylo v ATC a nakonec CC to má už stejně ...

EDIT.: aha, to bylo na desku, no nic