Musím souhlasit s janem555 - úroveň chování k zákazníkovi jde v CC prudce dolů a IMHO už dávno není opodstatnění pro jejich vyšší ceny.

Nebudu tu pitvat čerstvé zážitky, kdy mi byla několikrát zrušena objednávka s tím, že "dodavatel uvedl chybnou cenu" a tak ta jejich v ceníku vlastně neplatí.

Horší je, že už ani reklamace nejsou co bývaly. Teď jsem nakoupil komponenty na další stavěný komp s Conroe pro kamaráda (už pátý v pořadí). Sestavil jsem mašinu a nic. Taxem začal postupným vyměňováním hledat vadnou komponentu a ukázalo se, že nejede deska. Reklamace byla tristní - přestože deska nikdy ani nepostla, byla na základě "podezření na mechanické poškození" odeslána k posouzení dodavateli s očekávanou dobou řešení 2-3 týdny!!! Podotýkám, že se ke komponentám chovám až s obřadnou úctou a NIKDY jsem nic mechanicky nepoškodil.

Největší prča je, že jsem druhý den vyzkoušel ve svém kompu i RAMky z té dodávky, a oba (!!!) moduly v DCH kitu jsou mrtvé!!! Mám podezření, že jsem dostal nějaké kusy z RMA, takže jsem moc zvědav, co mi na tuhle reklamaci řeknou dneska... tam už snad mechanické poškození ani není možné...