Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele -Ja8k1-
    Věk
    40
    Vliv
    309

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Bože lidi, trochu racionality do toho nadšení... Zvrhává se to tu ve flame příznivců Win Vista a odpůrců Microsoftu... Což podle mě nevystihuje úplně původní účel...

Jinak pro anonymního "borce" co mi v reakci na můj post na předchozí stránce, kde se zamýšlím nad významem přechodu na Win Vista z hlediska rychlosti, přilepil "červenou" s komentářem "si omezeny hňup" :

Tomu se nedá než zasmát, kdyby mi to možná řekl někdo důležitější, ale od někoho, kdo se nezmůže na lepší argumentaci než tři slova a ještě bez podpisu, to mě vážně nemůže urazit, chudinko
    mam pocit, ze kdyby to slo, mnozi z vas by nejradeji ted lezli po stromech , lovili v tlupách a řezali maso pazourkem. Vista je budoucnost a at chcete ci ne tak za pul roku vam ani nic jineho nezbyde, budete-li chtit byt v obraze(ok lavinaaa kecu na hlavu, "ze to bude o mesic pozdeji". ale je to jak v tom filmu davam tem bolsevikum rok, maximalne dva) (dobre si vzpominam jak se tady resilo jak je ten DX9 nahovno a jak to micorsoft posral a spousta lidi jej odinstalovavala vsemi moznymi i nemoznymi zpusoby.. a ted? )samozrejme pro stouraly, je i jina cesta nez microsoft, to uz ale predvidam moc flamechtivych myslenek
    a...dale jen pro ty co nemaji co delat hlavne:
    2David: podpis u hodnoceni neni povinny az bude, podepisu se ti primo. ale kdyz uz to chces rozpitvavat ano napsal jsem to ja, ja protoze z tech veci co tady pises a i z toho co se ke me dostalo z tve "drivejsi tvorby" byly vetsinou jen SILNE slova, Radobypodlozene"a zarucene pravdive informace" ale HLAVNE vpodstate jenom pripitomele TVE NAZORY a kdokoli si dovoli oponovat nema narok protoze jsi proste borec. ok nerikam ze kazde slovo co vypustis je Hovadina, v 40% pripadu vsak s tebou nesouhlasim...posilam ti to i SZ ta muzes reagovat chces-li.at na diskuznim 4u o hardware\software nerozebirame uz tak priteplenou karmu. overclocking.cz fungovalo i bez ni a vsichni byli stastni-stejne tady kazdy vi kdo na to ma"nekomu radit" a kdo ne... vsem nezucastnenym nechtic se prokousajicim az sem se omlouvam
    poslednim slovem:az visty budou oficialni jdu je koupit- je to Dobra investice... urcite lepsi nez koupe jakehokoli jineho OS
    Naposledy upravil -Ja8k1-; 20.11.2006 v 22:56.
    Desktop:
    DFI LanParty SLI-DR (7.04-2BTA ) \\ AMD A64 4000+(Naked) @ 230*12_1,5V\\ Thermaltake XP90cu+92fan PAPST\\ ASUS EXTREME 6800Ultra 256Mb 2TD(R.I.P.) nahrada Inno 7600GST 500\1400 @ 630\1900 (pencilmod)\\ 2*1024MB CORSAIR DDR460\\ Seagate Barracuda 7200.7 200GB S-ATA 8MB cache+WD RAPTOR 74GB 10.000 ot.+SAMSUNG HD120IJ S-ata2 \\ LG SuperMulti GSA-4120B \\ SAMSUNG Flopy 3,5 palce \\Alien UV-Boost Netzteil 500 Watt - black \\ Thermaltake ARMOR 8000SWB Series\\ Viewsonic Ve500 15\"LCD \\ Revoltec Light Board Series XL - black \\ Logitech MX700
    Mobile: HP Pavilion dv6560ec (Turion64 X2 2x1,8ghz, 2x1gb DDR2 667 kingston, M8400GS(400\400 @ 560\500), 12cell battery, Windows7cz)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání