Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Problém s nepřístupným FileSystemem na NTFS po restartu WinXP

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Problém s nepřístupným FileSystemem na NTFS po restartu WinXP

Hlavne nerob partisny v tom paskvile PQM8. Chybu mozno najdes takto:
    - pravy klik na Moj Comp / spravovat [manage]
    - klik na sprava diskov [disk managment]
    - z noveho disku deletni vsetky odiely
    mozno uz tu uvidis, ze pri ikone noveho disku je vykricnik (ja som ho tam mal pri novom disku). Vykricnik je tam preto, ze disk nie je aktivovany, takze pravy klik na menovku disku a zvolit aktivaciu. Kazdopadne ci tam bude alebo nebude vykricnik, vytvor partisny cez toto win rozhranie a nezabudni nove partisny aj zformatovat plnym formatom (cca 45min). Po zformatovani oznac este prvy odiel ako aktivny, aby si mohol potom z tohoto odielu bootovat.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní Re: Problém s nepřístupným FileSystemem na NTFS po restartu WinXP

Citace Původně odeslal iPoK Zobrazit příspěvek
    Hlavne nerob partisny v tom paskvile PQM8. Chybu mozno najdes takto:
    - pravy klik na Moj Comp / spravovat [manage]
    - klik na sprava diskov [disk managment]
    - z noveho disku deletni vsetky odiely
    mozno uz tu uvidis, ze pri ikone noveho disku je vykricnik (ja som ho tam mal pri novom disku). Vykricnik je tam preto, ze disk nie je aktivovany, takze pravy klik na menovku disku a zvolit aktivaciu. Kazdopadne ci tam bude alebo nebude vykricnik, vytvor partisny cez toto win rozhranie a nezabudni nove partisny aj zformatovat plnym formatom (cca 45min). Po zformatovani oznac este prvy odiel ako aktivny, aby si mohol potom z tohoto odielu bootovat.
    Taky díky za pomoc. Když jsem nový disk 250GB dal poprvé do kompu, tak jsem mu založil partition pomocí windowsího disk managementu, jak říkáš. Formát jsem dělal rychlý, protože jsem s tím nikdy problémy neměl. Problém s FS se ale poprvé objevil právě po této operaci, když jsem pak přesunul data a resetil. Proto jsem se opět vrátil k PQ Magicu.

Jinak aktivní disk mám jen 80GB, protože bootuju z něj a ty druhé dva disku (200 a 250) mám na data.

Thumbs up Re: Problém s nepřístupným FileSystemem na NTFS po restartu WinXP

Tak jsem problem nasel a vyresil. Cele to zpusoboval program na kopirovani partitionu PQ Drive Image 7.0, takze si jej neinstalujte, neb dopadnete jako ja.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  2. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  3. Problém s Athlon XP 2200+ a GF4Ti4200 na WinXP
    Založil Krado v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 22.10.2002, 12:50

Pravidla přispívání