Tu je to riesenie stym avatarom.
Tu je to riesenie stym avatarom.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
ERI > Nokia 700 > Belle FP1
No uvidim, vysekal jsem z mirandy všechnno co se týká avatarů a snad to pojede. Nejvíc mě naštvalo, že jsem kvůli tomu avatara vypnul, když to začlo dělat poprvý a on se mi tam sám od sebe znova objevil...
Teď to vyzkoušet nemůžu, jedu na gaimu a zatim si nikdo nestěžuje.
Docela zajímavá diskuze:
http://forums.miranda-im.org/showthread.php?t=10665
Naposledy upravil Smitka; 12.11.2006 v 14:22.
Měl bych taky jeden problém s icq. Doufám že nevadí že to píšu sem, ale nechce se mi zakládat nové téma.
Kamarádce padá ICQ do offlinu a hned se jí to připojuje zase nazpátek. Děje se to různě, tzn. že jí to třeba hodinu jde, pak to spadne, prostě to padá v různejch intervalech. Stává se to na všech počítačích kde se přihlásí. Používá ICQ 5.1 nebo Mirandu a padá to na obou klientech.
Tak, zajímalo by mě co si myslíte. Já jsem tomu nechtěl věřit, když to říkala, ale pak jsem to viděl na vlastní oči a fakt to tak je. Nikdy jsem se s něčím podobným nesetkal...
ake ma pripojenie do internetu? (myslim aDSL, wifi, ....)
ja som mal tento isty problem pri aDSL. Pripojeny som bol cez router ktory mal vstavany firewall. Vypnutim firewallu mi vypadky ciastocne ustupili.
U mirandy sa da doinstalnut plugin crash.dll , miranda zvykne spadnut bud pre zle spojenie , alebo chaos v pluginoch. Samozrejme vypis pluginov a z crash reportu nieco povie. U icq 5.1 neviem.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)