Výsledky 1 až 25 z 36

Téma: Poraďte slušnou kameru do 15k

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Poraďte slušnou kameru do 15k

Citace Původně odeslal NV35freak Zobrazit příspěvek
    ...nedokazu si predstavit pohodlnejsi a rychlejsi ovladani kamery (zvlast pri bodovem ostreni), nez je dotykovy displej Sonky... Leda by mel ten Panasonic neuralni (nebo alepson hlasove) ovladani?
    Tak modelová situace. Natáčíš na pláži, ruce namazené krémem.
    Nicméně už dle Tvého příspěvku vidím že polemika je zbytečná, tudíž raději mlčím. Argumenty mám,avšak k zbytku se nebudu vyjadřovat, cílem mých příspěvků je pomoci autorovi.

2Holda : pokud Tě zajímá můj názor, písni PM
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Tak modelová situace. Natáčíš na pláži, ruce namazené krémem.
    Potom muzes:

a) ovladat kameru hejblatky a cudliky jako vsechny ostatni kamery
    b) displej neni leskly, dotykova vrstva je matovana a prave o letni dovolene u more jsem mluvil, kdyz jsem si pochvaloval praci s takovymhle typem kamery...

Polemika je podle me pro rozhodovani dobra vec, stejne jako to, ze co jedinec to nazor a preference, takze nemusis hned zbabele vycouvat, kdyz s Tebou nekdo zcela nesouhlasi... Ja jsem totiz docela zvedavej, co je na tech paskach tak uzasneho mimo diskutabilni presnosti strihu nekomprimovaneho DV formatu dat...

Rozhodně jsem nevycouval, to jsi si špatně vyložil. Nicméně po přečtení Tvého předchozího příspěvku mě přešla chuť dále debatovat na takovémto poli. Pokud máš chuť se mnou polemizovat, tak prosím přes SZ. Nechci kazit vlákno...

Já se všemi jmenovanými kamerami pracoval a snažil se pomoci. Každý má jiné nároky kterým je třeba vyhovět...takže je třeba reagovat dle toho.
    Pokud máš tedy nějaký komentář, prosím o zprávu. Díky
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member
    Věk
    49
    Vliv
    287

2 Zdenek Dubnicky :

Vo videotechnike sa vobec nevyznam a tiez chcem kupit kamerku na bezne domace pouzitie... Staci mi miniDV... Tato diskusia ma dost zaujala...
    pozeral som na SK nejake internetove obchody, ale nasiel som len
    PANASONIC MiniDV videokamera NV-GS180EP-S a nie NV-GS180EF-S...
    v com je rozdiel

inaq pri tejto kamere ma dost zarazil nizky opticky zoom... len 10x... aj daleko lacnejsie kamery ho maju 20x aj 30x... napr. aj Tebou odporucana PANASONIC NV-GS37EP-S... Oplati sa teda investovat radsej do 3xCCD alebo doo vyssieho optickeho zoomu
    Naposledy upravil Hazo; 01.01.2007 v 16:30.
    ASUS P5Q; Quad Q8300 AC Freezer7 Pro; 4x2GB 1066MHz DDR2 Kingston HyperX BE 2x 500GB SATA WD AAKS; 160 GB SATA WD AAJS; Sapphie HD4850 512MB DDR3 Accelero S1; DVD-ROM + DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast DTV2000H; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY EuoCase Silent 550W

Citace Původně odeslal Hazo Zobrazit příspěvek
    2 Zdenek Dubnicky :

Vo videotechnike sa vobec nevyznam a tiez chcem kupit kamerku na bezne domace pouzitie... Staci mi miniDV... Tato diskusia ma dost zaujala...
    pozeral som na SK nejake internetove obchody, ale nasiel som len
    PANASONIC MiniDV videokamera NV-GS180EP-S a nie NV-GS180EF-S...
    v com je rozdiel

inaq pri tejto kamere ma dost zarazil nizky opticky zoom... len 10x... aj daleko lacnejsie kamery ho maju 20x aj 30x... napr. aj Tebou odporucana PANASONIC NV-GS37EP-S... Oplati sa teda investovat radsej do 3xCCD alebo doo vyssieho optickeho zoomu
    K Té optice - takové veliké přiblížení neudržíš z ruky, takže je to nepoužitelné pro dané účely. 10* bohatě stačí. Ten rozdíl nevím, mrknu zítra na kamerku v reálu(jestli už přišla) a napíšu večer..koukal jsem na web a nikde jsem rozdíl nenašel, dle mého se může jednat o verzi vybavenou silnějším akumulátorem. Ale je to jen odhad, i když cenový rozdíl by tomu napovídal..

Tak jsem se dnes ptal v práci, a nikdo nic neví..bohužel nemůžu sloužit, zeptal bych se mailem prodejce jaký je tam akumulátor

Standardní Re: Poraďte jakej softver na strich na SONY

Mam kameru SONY DCR-SR30 a potrebuju poradit v jakym programku upravim nahravky. CHcu pridat nejaky titulky...nebo ruzny veci. A nevim kde. Dikec, piste na email.

Senior Member
    Věk
    49
    Vliv
    287

Standardní Re: Poraďte jakej softver na strich na SONY

Citace Původně odeslal Kevin309 Zobrazit příspěvek
    Mam kameru SONY DCR-SR30 a potrebuju poradit v jakym programku upravim nahravky. CHcu pridat nejaky titulky...nebo ruzny veci. A nevim kde. Dikec, piste na email.
    len tak v rychlosti :
    Sony Vegas studio, Adobe premiere, Pinnacle studio ....

ku kazdemu je fuuuraaaa roznych pluginov a podobnych srandiciek....
    ASUS P5Q; Quad Q8300 AC Freezer7 Pro; 4x2GB 1066MHz DDR2 Kingston HyperX BE 2x 500GB SATA WD AAKS; 160 GB SATA WD AAJS; Sapphie HD4850 512MB DDR3 Accelero S1; DVD-ROM + DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast DTV2000H; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY EuoCase Silent 550W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. notebook do 30k se slušnou vybavou
    Založil PCborec v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 08.12.2005, 23:47
  2. Poraďte s CPU a MB P4/955X nebo AMD64/939
    Založil Nabucanezor v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 30.11.2005, 23:11
  3. windows prestal nachazet kameru
    Založil kabakov v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 3