Výsledky 1 až 25 z 35

Téma: Neshořel vám také na desce jižní můstek ICH5?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Neshořel vám také na desce jižní můstek ICH5?

A do teto diskuse si prispeje i jeden AMDckar Nedavno mi na Gigabyte GA-K8NSC-939 taky neco krachlo podobnym zpusobem. V USBckach mam mraky veci (tiskarnu, mys, klavesnici, webkameru, BT, obcas MP3 HDD player) a najdenou mi Windows zacaly celkem rychle po sobe vydavat takove ty zvuky jako kdyz se odpojuji a pripojuji zarizeni, krachla mys, klaveska, tak minutu jsem cucel a nechapal co se deje a pak se kompl vypl... a uz nezapl. Celkem rychle to vyreklamovali, nastesti. je to deska s nForce 3/ITE IT8712F...
    AMD Athlon 64 3000+ 939, Zalman CNPS7700 FS-C77 Fatal1ty, Gigabyte GA-K8NSC-939, 1024 MB RAM DDR 400 Transcend, Gigabyte GV-N66T128VP (GeForce 6600GT AGP), SB Audigy 2ZS, Maxtor 80 GB 8MB PATA, Segate Barracuda 160 GB 8MB PATA, case Thermaltake VA8003BWS Armor, AeroCool PowerWatch, Fortron BlueStorm 400W, Windows XP Professional x64 Edition/Windows Vista RC2 build 5744 x64

Standardní Re: Neshořel vám také na desce jižní můstek ICH5?

Citace Původně odeslal 666 Diablo Zobrazit příspěvek
    A do teto diskuse si prispeje i jeden AMDckar Nedavno mi na Gigabyte GA-K8NSC-939 taky neco krachlo podobnym zpusobem. V USBckach mam mraky veci (tiskarnu, mys, klavesnici, webkameru, BT, obcas MP3 HDD player) a najdenou mi Windows zacaly celkem rychle po sobe vydavat takove ty zvuky jako kdyz se odpojuji a pripojuji zarizeni, krachla mys, klaveska, tak minutu jsem cucel a nechapal co se deje a pak se kompl vypl... a uz nezapl. Celkem rychle to vyreklamovali, nastesti. je to deska s nForce 3/ITE IT8712F...
    Imho to tu ale nema co robit, toto je cisto ICH5/4 problem
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání