dal sem do reklamace monitor BenQ 73G 19" zakoupeno v Cybexu, sam od sebe se vypinal, reklamace uznana... dal sem ho tam 4.10 a dusovali se, jak me kontaktuji uz predem mejlem a pak si ho muzu vyzvednout..
nic mi neprislo tak sem tam v pondeli 6.11 volal co to ma znamenat ? (prebiral sem ho a daval na reklamaci v pobocce v Praze,takze tam sem i volal..) Ne zrovna prijemny prodac mi rekl,ze tam nic nemaji a ze si mam zavolat na hlavni centrum v brne, na ktere mi dal i cislo. Volal jsem tam a bohuzel jsem si pouze vyslechl "cekejte prosim, vsichni nasi operatori prave hovori" cekal jsem cekal,az sem se na to vykaslal, protoze nebudu kuli nim platit xxx korun za hovor,kdyz jsou to idioti.. Takze sem tam hned napsal mejl, druhy den mi prislo toto:
"Dobrý den,
prosíme o strpení, rekamace bude vyřízena výměnou za nový kus. Čekáme ne jeho dodání. V Praze by mohl být nejdříve na začátku příěštího týdne. Za pozdržení se Vám omlouváme.
S pozdravem
Michal Kouřil
asistent zákaznického servisu
Vltava Stores - Internetový obchodník roku 2006 a 2005 "
Co to ma byt za jednani ? Monitor potrebuji na praci a mam ted jeden velmi stary a ztezi pouzitelny,takze jsem fakt hodne rozlobenej.. a jeste sem jim psal,ze to potrebuji rychle a ze jsou uz mimo zakounou dobu...
Co s tim radite delat ? Fakticky me ser**, rozhodne u nich uz nic nekoupim...