Citace Původně odeslal jencek
To timelord:
No ono se to s nejakou knihovnou, ktera poskytuje funkce pro sitovou komunikaci, musis slinkovat vzdycky. Leda ze by sis troufnul sahat rovnou na HW pomoci interruptu ( coz ti soucasne OS asi moc nedovoli ) nebo pres driver + jeste by sis musel sam udelat funkce pro odesilani, prijmani paketu, sinchronizaci, sestavovani fyzickych ramcu, sestavovani IP paketu,.... a to mi jako brnkacka neprijde a myslim ze ani mista bys moc neusetril.
A nemusis linkovat staticky ( do .exe souboru ) ale jde ( a dela se to )i dynamicky, kdy pro X programu ktere sitovou komunikaci vyuzivaji, staci jedna sdilena knihovna nekde ve windows\system32.
Ale to urcite po 5 letech na MFF vis. Jestli je to u vas jinak, tak me pouc.
Moj prispevok bol pisany vo chvili ked som sa dozvedel ze po 2 dnoch od nahodenia novej verzie nasho informacneho systemu uz musime davat dalsi patch. A mame 15 pobociek po slovensku kde maju pripojenie na net dialupom max ISDN a patch znamena to ze je treba nahrat novy exe na klientov a spustit par scriptov na oracle. Problem je ze pri kazdom takomto patchi sa meni ten exe subor a momentalne ma 24,6 MB (25 796 149 bytes). Pre pochopenie mojho prispevku na pracu programatorov....