Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: co nejtissi klavesnice

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: co nejtissi klavesnice

Tak jsem si koupil klavesnici od Fujitsu-Siemens "Keyboard Slim MF" u cybex.cz za 500Kc

Stranky vyrobce:
    http://www.fujitsu-siemens.cz/produc...d=169&catId=65

Prvni dojmy:
    Po vizualni strance velmi jednoducha (presne tak jak to mam rad), stribrno cerna. Ma nekolik multimedialnich klaves pro ovladani zvuku, videa, otevreni internet exploreru, emailoveho klienta a klavesa pro uspani PC. Rozlozeni klaves je klasicke, nezhustene jako u notebooku. Zdvih nizky, temer jako u notebooku, o neco tvrdsi stisk nez u notebooku, nicmene celkem ticha. Rozhodne to nerusi ostatni v jednom pokoji. Jistota psani je malinko horsi, diky vetsi tuhosti stisku kalves, ale da se na to zvyknout. Dalsi mozna minus je, ze potisk klaves je vystouply nad uroven klaves a trochu to skrabe, ale mozna je to jen o zvyku. Znaky na klavesach jsou jinak dobre citelne.

Nemel jsem moznost porovnat vice klavesnic, ale prvni dojmy z teto jsou celkem pozitivni. Do ted jsem pouzival 4 roky starou plastovou, ktera drncela jako mlaticka Chtel jsem tichy chod, typ klaves jako u notebooku, ale klasicke rozložení. To vse tato klavesnice splnuje a za tu cenu je velmi slusne i provedeni plastu.

Plusy:
    celkove plochá konstrukce, dostatecně tichá, klasické rozlozeni klaves, nizky zdvih, dobre citelny potisk, 10 multimedialnich klaves

Minusy:
    trosku tuhe klavesy, vystouply potisk klaves
    Naposledy upravil pit.designer; 03.11.2006 v 09:10. Důvod: chybný link na výrobce - opraveno
    pit.designer

PC: CPU Intel Core 2 Duo E6300 | MB ASUS P5B (i965/ICH8) | RAM 1024MB Twinx XM2S-6400 DDR2 800 CORSAIR | GPU ASUS EN7900GT/2DHT/256MB DDR3 | DVD LG GSA-H20L | HDD1 Seagate 80GB 7200rpm 8MB SATA150 | HHD2 WD 160GB 7200rpm 8MB SATA150 | Case Micase 907YDYN 400W | Water cooling system ZALMAN Reserator 1 (CPU&GPU blocks) | Monitor NOKIA 446XS 19"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Driver od klavesnice notebooku brzdi sleep rezim
    Založil tiktak v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 30.10.2005, 19:04
  2. Zahada - od vypinani PS/2 po modding klavesnice...
    Založil RayeR v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 10.02.2005, 21:56
  3. Rozdvojka na klávesnice
    Založil Bill4 v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 20.01.2005, 21:17
  4. Socket_8 & nefunguje port klavesnice
    Založil Absolut v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 06.05.2003, 23:07
  5. Jaky disk je nejtissi?