Tak jsem si koupil klavesnici od Fujitsu-Siemens "Keyboard Slim MF" u cybex.cz za 500Kc
Stranky vyrobce:
http://www.fujitsu-siemens.cz/produc...d=169&catId=65
Prvni dojmy:
Po vizualni strance velmi jednoducha (presne tak jak to mam rad), stribrno cerna. Ma nekolik multimedialnich klaves pro ovladani zvuku, videa, otevreni internet exploreru, emailoveho klienta a klavesa pro uspani PC. Rozlozeni klaves je klasicke, nezhustene jako u notebooku. Zdvih nizky, temer jako u notebooku, o neco tvrdsi stisk nez u notebooku, nicmene celkem ticha. Rozhodne to nerusi ostatni v jednom pokoji. Jistota psani je malinko horsi, diky vetsi tuhosti stisku kalves, ale da se na to zvyknout. Dalsi mozna minus je, ze potisk klaves je vystouply nad uroven klaves a trochu to skrabe, ale mozna je to jen o zvyku. Znaky na klavesach jsou jinak dobre citelne.
Nemel jsem moznost porovnat vice klavesnic, ale prvni dojmy z teto jsou celkem pozitivni. Do ted jsem pouzival 4 roky starou plastovou, ktera drncela jako mlatickaChtel jsem tichy chod, typ klaves jako u notebooku, ale klasicke rozložení. To vse tato klavesnice splnuje a za tu cenu je velmi slusne i provedeni plastu.
Plusy:
celkove plochá konstrukce, dostatecně tichá, klasické rozlozeni klaves, nizky zdvih, dobre citelny potisk, 10 multimedialnich klaves
Minusy:
trosku tuhe klavesy, vystouply potisk klaves

Odpověď s citací